2777
2789
عنوان

متاهلا بهم پیشنهاد میدن

656 بازدید | 45 پست

خیلی اعصابم خورده...

چند وقت پیش جایی کار میکردم بعدش ک اومدم بیرون یکی بود مهندس برق بود ی پسرم داشت...گف من خیلی بهت علاقه دارمو ..دوست باشیمو فلان ک گفتم بخاطر خانومت و بچه ات زندگیتو حفظ کن و سمت این کارا نیا ک دوباره گف عاشق همین اخلاقت شدم ک الانم ب فکر خانوممی و خلاصه از همون سال هی میره میاد منم بلاکش کردم و دیگ اخرین بار با بی احترامی گفتم من رل مل نمیزنم....

حالا سرکار جدیدم پنج شنبه شب ب یکی از کارگرا پیام دادم ک مدارکشو بیاره برا بیمه دخترش کامل شه...برگشت گف ی سوال میپرسم روم نمیشه

نظرت در مورد من چیه🤢🤢

خدایی چرا من شانس ندارم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شما بی دلیل زیادی خوبی  و صمیمی اینا هوا برشووون  می‌داره🫧

من با پیر و جوون همه ی برخورد دارم

نمیشه خوش برخوردم نباشم ک

این از بد شانسی تو نیست رو حساب شانس بد نذار بعضی مردای متاهل انقدر ذاتشون خرابه

واقعا اخه پسر مجرد خوب و باشخصیتم هیچوقت سمتم نیومده