2777
2789
عنوان

متاهلا بهم پیشنهاد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
هیچ کس کنار نمیاد.  همه دنبال خوب هستند.تازه اگر بعد ازدواج باز هم بفهمند خوب نیست طلاق میگیرند ...

خوب بودن تو دوستی فرق داره خب اکثرا تو دوستی درخواستای نابجا دارن و کات میشه ...ازدواج انقققد گسترده اس...همه ادما خوبی بدی دارن دگ..

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
خوب بودن تو دوستی فرق داره خب اکثرا تو دوستی درخواستای نابجا دارن و کات میشه ...ازدواج انقققد گسترده ...

هیچ چیز دنیا روی ثبات نیست.حتی خوبیها بالا وپایین داره.  خب برای ازدواج طلاق چاره ساز هست. ولی تو زندگی شخصی مجبوریم با همه خوب وبدش بسازیم وحتی خوب هم جلوه بدیم.  فکر میکنم دنیا زیبایی های زیادی نداره.بیشتر افراد با ادا واصول دوست دارند پز بدن.وگرنه خبر خاصی توش نیست.  چیزهایی را بزرگ میکنیم مثلا.خونه ،ویلا،ماشین لوکس..درحالی که میدونیم شادی باید درعمق وجود باشه..خداکنه شادی های واقعی نصیب همه بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ چیز دنیا روی ثبات نیست.حتی خوبیها بالا وپایین داره.  خب برای ازدواج طلاق چاره ساز هست. ولی ...

دقیقا....هیچ چیزززی ثبات نداره تو دنیا....همه چیز غیرقابل پسش بینی 

منم تو موقعیت تو بودم یه متاهله گیر داده بود بهم ول نمیکرد اخرش بهش گفتم من اصلا همجنس بازم ولم کن😐 ...

😂😂😂

ای خدا

مشکل از شما نیست از بیخود و هول بودن اون متاهلاست 

واقعا ...دلم میسوزه خانواده دارن..همسر...فرزند...بعد طرف جون بچه شو قسم میخوره ن نمیخوام مخ بزنم فلان...

واقعا ...دلم میسوزه خانواده دارن..همسر...فرزند...بعد طرف جون بچه شو قسم میخوره ن نمیخوام مخ بزنم فلا ...

بعضی از آقایون متاسفانه لیاقت وفای خانمشونو ندارن 

ذاتشون خرابه

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
خب منم‌ اول بلاک کردم ولی باز میومد از یه جا دیگه اخر سر بهش گفتک من لزبین ام ولم کن ول کرد رفت

وای دیقا تز اینستا بلاک میکنی اس میده دوباره تلگرام و و و

پس امتحان میکنم😂🥺