خانوما پسرم پنج ماهشه چند روزه نه شیر خودمو میخوره نه شیر خشک در حد روزی مثلا صد میلی به زور میخوره از دکتر وقت گرفتم واسه فردا نوشته بود فوق تخصص قلب و فوق تخصص اطفال بعد از گرفتن نوبت دیدم به نظرتون لغو کنم یا ببرمش پیش همون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو روزه در حد روزی صد میلی اونم با کلی زور که شیر خشکو با قطره چکون میریزم تو حلقش
ببر دکتر ولی من هر چقدر میبردم فایده نداشت وقتی بچه نمیخوره دکتر چیکار کنه یا رفلاکس داره یا دندون در میاره یا یه جاییش درد میکنه بزار دو سه ساعت بگذره اصلا نده بعد تو خواب بده میخوره کم کم میری میخوره وایه همون یه کم بزار گشنه باشه بعد بده
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
شوهرم خونه نیست واسه فردا مرخصی گرفته سوالم اینه میتونم ببرم اون دکتری که گفتم
آره اگه نوشته فوق تخصص اطفال ک ببر
خب آژانس بگیر برو منتظر شوهری؟شوهر من از الان رفته ماموریت دوهفته هم نیست ۱۰ساعت هم از همه دورم هیچ آشنایی ندارم حتی خانواده همسر دانشگاه میرم خودمم نوبت دکتر دارم منتظر شوهر نمون بنده خدا