2777
2789
عنوان

اگه زگیل تناسلی بگیرین خدای نکرده از شوهرتون جدا میشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 70 پست
اتفاقا پزشکی بسیار اسم داره که از کل ایران میان پیشش و نوبت گرفتن ازش سخته سه چهارتا تخت زده کنار هم ...

خدا نگذره ازشون چقدر بی وجدان، و از یه طرف از لحاظ بهداشتی کثیف هستش و از طرفی برا اونایی شبیه من که وسواس تمیزی دارند خیلی افتضاحه 

من وقتی دندان پزشکی میرم خیلی میترسم و هم برام کثیفه و یبار هم آندوسکوپی کردم 

نمیشه مراجعین و بیماران گزارش بدن، تا دیگ پزشکان بهداشت رو رعایت کنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره ازشون چقدر بی وجدان، و از یه طرف از لحاظ بهداشتی کثیف هستش و از طرفی برا اونایی شبیه من که ...

این پزشک خاصه خاااااااص ..... در زمینه خودش فقط دو سه تا هست که این خودش رو ازون دوتای دیگه برتر میدونه و میگه من خدای این حیطه هستم.... فکر کن من برا عمل رفتم شوهرم به پزشک بیهوشی گفت سفارش خانمم به دکتر کن پزشکه گفت دکتر فلانی حگجواب سلام ما رو هم نمیده 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بله

بخاطر بچمم ک شده حتما جدا میشم

دیگه احترام و عشق و اعتماد و سلامتیی نمیمونه بخوای درستش کنی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دکتری که سونو داخلی میکنه و کاندوم سر دستگاه رو عوض نمیکنه دقیقا انگار داره رابطه جنسی به فاصله کمی ...

گویا این ویروس در محیط بیرون زنده نمیمونه چنددقیقه بیشتر.

رو همین حساب میگن تنها راه انتقالش جنسیه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خدا نگذره ازشون چقدر بی وجدان، و از یه طرف از لحاظ بهداشتی کثیف هستش و از طرفی برا اونایی شبیه من که ...

من از پزشک دیگه ای که خاص هم نبود به دلیلی زنگ زدم علوم پزشکی و ماوقع رو گفتم خانمه فقط سعی داشت ماستمالی کنه و طرف پزشک رو می‌گرفت گریم‌گرفت گفتم شکایت قانونی نبود و من فقط خواستم آگاه بشید پیگیری کنید بلایی که سر من اومد سر بعدی نیاد تا دکتر حس نکنه هر کار دوست داشت میکنه خانمه آخرش گفت نه من میخواستم تو رو آروم کنم منم گفتم وقتی همه چیز رو خودم درک گردم و حس میکنم شما هیچ درکی از دردی که کشیدم و از حالم ندارید چجور دارید من رو مثلا آروم میکنید 

پزشک ها شدن یه نسل خاص که بخاطر بزرگترین اشتباهات پزشکی الان دیگه زندان هم ندارن یعنی هر دکتری هر کاری کرد کرد هر آسیبی به هر دلیلی زد زد وقتی درآمد یک قشر به طور معنی داری از بقیه بالاتره این اتفاق میفته چون قدرت و زور جایی هست که ثروت هست

گویا این ویروس در محیط بیرون زنده نمیمونه چنددقیقه بیشتر. رو همین حساب میگن تنها راه انتقالش جنسیه.

آخه سونوها پشت همه ازین تو اون ازون تو اون اونقدر شلوغه که خود مریض هم متوجه نمیشه مگر کسی که دقت کنه یه بار یه دختره تو مطب این دکتر قشقرقی بپا کرد که من به دکتر گفتم دکتر کاندوم ولی دکتره بدون اینکه گوش بده چپونده داخل.... کلا استادی هست که دانشگاه اصلا نمیره چهار پنج تا دکتر کنارش همونجا تو مطب مثلا دارن آموزش میبینند

تبخال وکه دارم  برای زگیل جواب آزمایش ۲۳ میاد انشالله نباشه همین تبخال روزگارمو سیاه کرد

انشالله ک نیست نگران نباش ببخشید اگر دوسداشتی سوالمو جواب بده تبخال چطوره علایمش ؟؟؟من گاهی اوقات یه زخما کوچیکی میزنم عفونی میشه طول میکشه تا خوب شه مثلا سالی یه بار اون تبخاله برنظرتون؟

آخه سونوها پشت همه ازین تو اون ازون تو اون اونقدر شلوغه که خود مریض هم متوجه نمیشه مگر کسی که دقت کن ...

این چه وضعشه؟؟دیوانس دکتره؟

مگه زایشگاس آخه کنار هم؟؟خیلی عجیبه من هر جا رفتم سونو داخلی فقط یه تخت بود و یه نفر داخل میشد.

اون مکان باید پلمپ بشه چون اصلا قانونی نیس همچین چیزی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من از پزشک دیگه ای که خاص هم نبود به دلیلی زنگ زدم علوم پزشکی و ماوقع رو گفتم خانمه فقط سعی داشت ماس ...

اره بخدااا، دیدم دختری ک بینی شو پزشک داغون کرده ولی با شکایت هم، نتونسته حق شو بگیره و تازه اون بینی دیگه درست نمیشه. چند شب گذشته هم یع فردی توی دیوار گفتش یه پزشک میخواست دیسک منو عمل کنه ولی به نخاع من آسیب رسانده، الان نمیدونم شکایت کنم، کاری میکنند برام یا نه 

واقعا پزشکی که با جان و جسم و روان و سلامتی انسانها سرکار داره، چرا اینقدر و بشدت  سهل انگار هستند 

خداوند از پزشکان بی وجدان و بی مسئولیت نگذره