2777
2789
عنوان

اگه زگیل تناسلی بگیرین خدای نکرده از شوهرتون جدا میشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم تو اینستا خوندم تنها راه زگیل هم رابطه جنسیه اینکه میگن استخر و تماس و...صرفا بخاطر بعضی ...

دکتری که سونو داخلی میکنه و کاندوم سر دستگاه رو عوض نمیکنه دقیقا انگار داره رابطه جنسی به فاصله کمی با زن های مختلف برقرار میکنه خدا از سر هر چی بی وجدانه نگذره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
وای ترسیدم هرکی زگیل تناسلی بگیره باید طلاق بگیره یعنی؟؟ مجردم وحشت کردم

عزیزم من میگم باید ثابت بشه چطور گرفتم اون داره ازسر خودش باز میکنه میگه از من نگرفتی بیشتر شک میکنم واینکه مشکلات دیگه ای هم تو زندگیم دارم که دلیل بر طلاقه

شوهرتم علائمی داره ازش؟ بعدا نیاد بگه من از تو گرفتم

همین هیچ علائمی نداره هیچ 

من از خودم مطمئنم که میخوام کار به اثبات بکشه 

آخه میگن آقایون ناقلن و علایمی ندارن سیستم دفاعی شوهرمم خیلی قویه ولی آزمایش مشخص میکنه 

من میدونم که خدا هوامو داره من هیچ کاری نکردم   

همین هیچ علائمی نداره هیچ  من از خودم مطمئنم که میخوام کار به اثبات بکشه  آخه میگن آقایو ...

کاش ببریش واسه آزمایش

بگو دکتر گرفته از نوع خطرناکه باید شوهرتم بررسی بشه شاید گرفته باشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
عوض نمیکنه واقعا!  چقدر کثیف پزشکه

اتفاقا پزشکی بسیار اسم داره که از کل ایران میان پیشش و نوبت گرفتن ازش سخته سه چهارتا تخت زده کنار هم تند تند تند ازین تو اون ازون تو اون ..... اونقدر عجله ای که شاید نفهمی چکار میکنه خدا نگذره واقعا نگذره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤