2777
2789

شوهرم و خانوادش دارن شهر ما خونه میسازن بعد خونه هم تقریبا با ماشین ی ربع یا کمتر فاصلشه

شوهرم دندون سازی کار میکنه و صب ساعت ۸ بایدمطب باشه 

حالا هروقت شوهرم میاد خونه ما ک منو ببینه پدر شوهرم بهش زنگ میزنه ی کاری بهش میده الآن ساعت شده ۹ و نیم شوهرم هنوز درگیر بردن سیمان ب سر ساختمونه و هنوز سرکارش نرفته

یعنی همیشه همینطوریه حتی پنجشنبه جمعه هم ک میاد خونمون بهش کار میدن نمیزارن ما باهم باشیم ی بیرون بریم همش اینو می‌برن ب ی بهونه ای حتی چن بار دعوامون شد بخاطر این مسئله 

چیکار کنم ک اینا دیگ بهش زنگ نزنن برای کار آخه اگ کارش دیر بشه اخراج میش همیشه هم میاد اینجا همینه داستان ی بار هم صدای صاحبکارش در اومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر مادرشم همیشه از من شاکین حتی صاحبکار ک زنگ زد اینا ب من گفتن ت مقصری ک این دیر میره

مادرشوهر منم همینه دیروز شوهرم پیشم بود اول زنگ زد گفت عموت اومده بیا بعد گفت مریض شدم بیا بعذ گفت بیا اتاقتو جمع کن نمیزاره پیشم باشه نمیزاره منم برم خونشون هربار رفتم بت یه بهونه ای فرستادتم خونمون

همه تاپیکات درباره پدر شوهر مادر شوهره دختر با این طرز فکر خودتو پیر میکنیا

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱
من باشم به پدرمادرش میگم اونقدر کار رو سررش ریختین کارای خودمون مونده رو هوا

همون دیگ من خیلی وقته ک میخوام بگم اما خانوادم میگن بزار خونتونو بسازن بعد

الآن وام ازدواجمون گرفتن دارن خونه خودشون کامل میکنن قسطش شوهرم میده فقط دلم میخواد بمیرم نبینم اینارو

همه تاپیکات درباره پدر شوهر مادر شوهره دختر با این طرز فکر خودتو پیر میکنیا

چیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم از دستشون شدن معضل ت زندگیم هرچی میخوام خودم بزنم ب اون راه نمیشه

چیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم از دستشون شدن معضل ت زندگیم هرچی میخوام خودم بزنم ب اون راه نمیشه

پس بهتر بود نمیزاشتین بیان شهر شما تا حرمتا برداشته نشه

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱
مادرشوهر منم همینه دیروز شوهرم پیشم بود اول زنگ زد گفت عموت اومده بیا بعد گفت مریض شدم بیا بعذ گفت ب ...

ماهم ۳ روز پیش بعد عمری رفتیم رستوران درجا مادرش زنگ زد ک پاشو بیا خونه خواهرت نگه دار آخرشم فهمیدم دروغ گفته