2777
2789
عنوان

از دست این قوم مغول ک خانواده شوهر باشن ب کجا پناه ببرم؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست
وا همسرت خودش نمیتونه برنامه برای زندگیش بریزه ؟  یعنی نمیفهمه کی کجا بره که به کارش ضضری نرسه ...

بخدا نمیدونه میگ اخراج کرد ب درک میرم دنبال کار دیگ ولی دیگ کار نیست ک باید بچسبه بهش نمیفهمه اصلا این مسئله هارو درک نمیکنه چون سنش کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی شوهرت پنجشنبه و جمعه ها گوشی شو خاموش کنه

ی بار خودم اینکار کردم از شوهرم قول گرفتم روشنش نکنه صب دیدم صدای پچ پچ میاد مثل اینک گوشیش روشن کرد بهش زنگ زدن ک بیا  سر باغ کمکمون یعنی هر پنجشنبه جمعه همینه ۴ ماهه ازدواج کردیم هر روز همینه

بخدا نمیدونه میگ اخراج کرد ب درک میرم دنبال کار دیگ ولی دیگ کار نیست ک باید بچسبه بهش نمیفهمه اصلا ا ...

خی پس به جای اینکه حواست به جواب دادن به خانواده شوهر باشه ببین انتخاب درستی داشتی خودت برای زندگیت؟الان مشکل همسرته اول.

چند سالته؟چندسالشه؟هزینه خونه ساختن و عروسی اینارو باباش میده؟دنبال کار خونه خودتونه؟

قبل ازدواجمون استارت خونرو زدن

سیاست داشته باش

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱
خی پس به جای اینکه حواست به جواب دادن به خانواده شوهر باشه ببین انتخاب درستی داشتی خودت برای زندگیت؟ ...

ن اصلا انتخاب درستی نداشتم ۲۲ سالشه منم ۲۱ سالمه

سر ی خریت بهش اوک دادم و الآن کاملا پشیمونم و جز موندن و سوختن هیچ راهی ندارم 

تاپیک های قبلم بخونی متوجه میشی چ بدبختی دارم

تازه من یکی دوماه ک هزاران اتفاق برام افتاده رو اصلا نتونستم اینجا بگم رفتم پیش مشاور دیدم مشکلاتم دیگ خیلی زیاد شده مشاور هم گفته باید تحمل کنی چون سنش کمه

ماهم ۳ روز پیش بعد عمری رفتیم رستوران درجا مادرش زنگ زد ک پاشو بیا خونه خواهرت نگه دار آخرشم فهمیدم ...

آخرین بار ک رفتم خونه مادرشوهرم گفت مهمون دارم دیگ باید مهمونیم برم دنبال جا باشین از اون روز نشسته خونع دیروز مامانم زنگ زد گفت خوش گذشت گفت مهمونی نداشتم ک

آخرین بار ک رفتم خونه مادرشوهرم گفت مهمون دارم دیگ باید مهمونیم برم دنبال جا باشین از اون روز نشسته ...

🥴🥴

چقدر این آدما روی مخن بخدا من ک میگم کاش بمیرن 

انقدر از مادر شوهرم بدم میاد ت ذهنم ی انسان خیلی خیلی چندشه ک اکسیژن حروم میکنه😐

مجبورم ب خاطر خانوادم چون انتخاب خودم بوده و اینا اگ بفهمن من قصد جدایی دارم هردوتاشون خدایی نکرده س ...

مطمئنن بفهمن زندگیت بده حالشون بدتر میشه، پس خودتو برای بار دوم بدبخت نکن