2777
2789
عنوان

از دست این قوم مغول ک خانواده شوهر باشن ب کجا پناه ببرم؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست
مطمئنن بفهمن زندگیت بده حالشون بدتر میشه، پس خودتو برای بار دوم بدبخت نکن

میدونن چون خودشون ب چشم دیدن هرچیم سعی کردم مخفی کنم نشد

مامانم ی بار ک خیلی عصبانی شد از حرکت شوهرم و خانوادش گفت طلاق بگیر بیا پیشم دیگ هم نمیزارم ازدواج کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس مشکلت برای جدایی چیه؟برای اصرار بدبختی

عصبانی بود این حرف زد اگ من بگم طلاق میخوام اینا یک شبه پیر میشن چون همچین چیزیو ت خانوادشون نداشتن حتی مادرم با بدترین شرایط زندگی کرد فکر میکنه منم تحملش دارم

ندارم و بلد هم نیستم  شما ک داری بهم بگو چیکار کنم ک دیگ این موضوع پیش نیاد

دختر گرانبها تجربیاتشو گذاشته من سیاست زنانگی رو از اون یاد گرفتم

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱
اره ولی مادرشوهرم شوهرش مرده آنقدر از این قضیه سو استفاده میکنه

وای خدا اون روز نیاره😳مادر شوهرم اگ همچین اتفاقی براش بیوفته شب و روز شوهرم میبره پیش خودش😭تازه بنده خدا پدر شوهرم داره سکته میده 

دختر گرانبها تجربیاتشو گذاشته من سیاست زنانگی رو از اون یاد گرفتم

آره من هم میخونم ولی برای این مشکلم راهی ندارم مگر اینک نزارم دیگ شوهرم اینجا بیاد ک این باعث میش ما دوتا از هم دور میشیم