2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲ونیم خوابیدم الان بیدار شدم 

دیگه نمیخوابم چون باید ۷ونیم دانشگاه باشم؛کلاس دارم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ای جونم کنکوری؟ موفق باشیی  هنو یساعت نشده گوشی گرفتی دستت ؟🫠😂 پارتا تو یساعتو نیمه بزار&n ...

پشت کنکوری 😁

اره پارتام یک ساعت و نیمس ولی الان دیگه پا شدم حاضر شم برم کتابخونه 🖐️😅😂

ایشالا عزیزم زودتر تموم شه  میگن هندونه خوبه برای این جور مواقع  من خودم الان توی ۸ ماهگ ...

فداتشم برا خودتم ایشاالله به سلامتی گذر شه.والا نمیدونم چرا این گرمی به من اصلا اثر نمیکن از دیروز زعفران میخورم انگار نه انگار

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فداتشم برا خودتم ایشاالله به سلامتی گذر شه.والا نمیدونم چرا این گرمی به من اصلا اثر نمیکن از دیروز ز ...

زعفرون خوب نیست عزیزم 

باعث خون ریزی و پاره شدن جفت میشه برای بچه خوب نیست 

باید چیزهایی بخوری که باد زایمان میاره 

ایشالا به خیر بگذره 

🥰

زعفرون خوب نیست عزیزم  باعث خون ریزی و پاره شدن جفت میشه برای بچه خوب نیست  باید چیزهایی ...

والا دکتر گفت بخورم من خودم سر خود چیزی نمی‌خورم ولی خب ورزش ودوش آب گرم انجام میدم از پله های خونمون بالا پایین میکنم دیگه هر چی خواست خدا باش

ایشاالله خدا خودش کمک حال همه ی مادرای باردار باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

خونمون ۲ واحدس دیوار مشترک داریم با واحد بغلی 

اینام دعواشون شده زنه داره جیغ جیغ می‌کنه من از صداشون نمیتونم بخوابم یک ساعته 

الآنم که دیگه پسرم باید آنلاین بشه کلا نمیتونم بخوابم 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️