2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب بیرون قهوه خوردم  بعدش تمام بدنم میلرزید و حالت تهوع داشتم شبو هم ک کلا نخابیدم تا الان، ن ...

معلوم نیست چی میریزن توش... زن داداش منم چند شب پیش قهوه دبل خورده بود. فشارش بشدت افت کرده بود. با اینکه همیشه تو خونه میخورن.. میکفت ایندفعه از بیرون گرفتم اینجوری شدم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

پسرم یهو بیدارشد،خوابش پرید فعلا بیداریم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چه خانواده خوش انرژی 

فدات عزیزم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

قربونت عزیزم خودتم همینطور.دیروز رفتم گفت ۲ سانت دهانه ی رحمت باز شده دعا کن برام زودتر پیشرفت کن در ...

ایشالا عزیزم زودتر تموم شه 

میگن هندونه خوبه برای این جور مواقع 

من خودم الان توی ۸ ماهگی هستم تا یکم گرمی می خورم مثل شیره خرما درجا انقباض و درد میگیرم 

نزدیکی بدون جلوگیری هم بهت کمک میکنه 

ایشالا نی نیت رو سالم بغل بگیری

معلوم نیست چی میریزن توش... زن داداش منم چند شب پیش قهوه دبل خورده بود. فشارش بشدت افت کرده بود. با ...

اره منم هربار ازبیرون گرفتم 

تمام بدنم بهم ریخت

جوری که دیگه توخونه هم میترسم بخورم

اونبار بیرون بودم،خستم بود

یکی گرفتم تازه لته گرفتم

گفتم سرحال شم

رسیدم خونه ساعت ۶ سردردددد و خستههه ولی منگگگگگ کلم منگگگگ و چشمام بهم نمیومد

دبگه رفتم کلی اب خوردم،شیر خوردم،کلی رفتم دسشویی،که اثرش بالاخره۱۲ شب رفت  ،تونستم بخوابم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡