2777
2789
عنوان

خواهرنه جواب بدید

195 بازدید | 14 پست

۳۲ ساله یه مادری چنتا بچه اشو ول کرده رفته 

هر جور فک کنی میتونست لااقل بچه شیرخواره اشو ببره ولی نبرده و رفته و ازدواج کرده

و هیچ خبری از بچه هاش نگرفته

اگر شما جای همسر یکی از اون بچه ها باشید و برید و مادرشوهرتون رو ببینید 

و بفهمید همسرتون ناراحت شده و راضی به رفت و آمد بیشتر نیست ولی مادر همسرتون بازم میخاد پسرشو ببینه چکار میکنید؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

دخالت نکن خودشون میدونن

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شوهرش از بچگی تا الان مادری ندیده و نداشته الان چرا باید زنش بره با این مثلا مادر ارتباط بگیره؟ بعدشم این خانم موقعی که بچه هاش مادر میخواستن ارتباطی نداشته الان حتما خودش نیاز پیدا کرده به بودن بچه هاش که یادش افتاده بچه داره ادمای خودخواه همینن