2777
2789
اره خب قبول دارم شاید منم چون بچه ی خودم نیست حساسترم و زودتر دلم از این مسایل میشکنه ولی خدا میدونه ...

بله بیشتر این مسایل سوءتفاهم هست مردها کلا بیخیال تر هستن جایی که باید جدی باشن شل رفتار میکنند جایی که باید آروم باشم جدی رفتار میکنند و اینکه کلا یه جور حق به جانب هم هستن مثلا من هر روز صبح همسرم زنگ میزنم می‌پرسه صبحانه چی به بچه دادی تغذیه چی گذاشتی براش کلی از این سوال ها منم ناراحت میشم که چرا انگار بازجویی می‌کنی اونم میگه نه من همینجوری میپرسم یا جایی از بدن بچه کبود باشه می‌پرسه تو کجا بودی حواست کجا بود حالا بچه اصلا خودشم نمیدونه اصلا کجاش کبود شده دردی هم نداره ها می‌خوام بگم این احساس رو خیلی مادرهای دیگه هم دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا  هر وقت باباش مخالفت میکنه من کوتاه میام الان دقیقا دو نفری ک شدیم بهش گفتم اصلا با من ه ...

خوبه.در حق من کم نذاشته ها این زیاد ساپورت کردنش منو ضعیف بار اورده برای این ناراحتم خیلی طول کشید مستقل بشم

همون گفت و گو ادامه بده نگو.بچه همیشه بگو بچه مون

همتای مامانم بودم❤

ماشالااا عزیزم خدا حفظت کنه هرجا حرف نامادری میشه بد شنیدیم، اما شمارو ک میبینم ذوق زده میشم، موفق ب ...

ممنون عزیزم سلامت باشی باور کن همه بد نیستن فقط صدای اونیکه بدی میکنه میپیچه ولی معمولا در مورد خوبیها یکی دو جمله ی کوتاه میگن،ولی لدها میشن نقل مجالس

من یه مادر قوی ام  
تاپیک قبلتو دیدم که بارداری  بعد از به دنیا اومدن بچت ،مشکلاتت و مقایسه و این چیزا صد برابر می ...

اره باردارم و تو سه ماه اولم شاید حساس شدنم هم بیشتر بخاطر همون باشه ،واقعا؟؟ولی من فک میکنم بچه جدیده بیاد شاید هم من بهتر بفهمم چطور باید بچه بزرگه رفتار کنم و حساسیت های باباش هم کمتر شه😑

من یه مادر قوی ام  
اره باردارم و تو سه ماه اولم شاید حساس شدنم هم بیشتر بخاطر همون باشه ،واقعا؟؟ولی من فک میکنم بچه جدی ...

نه عزیزم 

من این مدل زیاد دیدم 

اونموقع تازه میری زیر ذره بین که توجهت به بچه خودته و کاری به اون بچه نداری

نه عزیزم  من این مدل زیاد دیدم  اونموقع تازه میری زیر ذره بین که توجهت به بچه خودته و کا ...

اتفاقا شوهرم از الان میگه بچه دومی ک اومد باید به بزرگه بیشتر توجه کنیااااادر واقع خودم اینا رو بهش گفتم در مورد این موضوع ک وقتی بچه جدید میاد باید یمدت توجهمون ب بزرگه بیشتر باشه تا شرایط براش عادی شه و عقده ای نشه

من یه مادر قوی ام  
سلام بنظرم زمانی که پدرش خونس هرچی پرسید بگو از بابات بپرس گفت چقدر بیرون بمونم بگو از بابات بپرس ...

انقد رو رفتار من باپسرمون حساس شد که من دیگه تو هیچ رفتاریش دخالت نمیکنم چن روز پیش داشتیم میرفتیم باغ ،سپهر  موقع پوشیدن گفت بابا من کفش نمیپوشما من اونموقع واقعا دل میخاست بهش بگم اینجایی که داریم میریم باید کفش بپوشی با صندل نمیشه اینجا رفت ،در واقع باباش هم میدونست ولی بدون کلمه ای گفت صندل بپوش  من میدونستم اگه حرفی بزنم باز جلوی بچه میگه چیکارش داری بذا راحت باشه چیزی نگفتم رفتیم بیرون و مچ پاش یه زخم تقریبا بزرگ برداشت ،موضوع اینه نه خودش به بچه راه و چاه میده نه بمن اجاز میده بعد دیگه پسرمون هم واسه هیچ کاری از من اجازه نمیگیره هر کاری میخاد بکنه یا سر از خود میکنه یا از باباش فقط میپرسه حالا تازگیا تو درسش هم افت پیدا کرد،کم کم شوهرم داره تو رفتاراش بهم میگه بذا بچه جدیده بیاد ببینم نسبت به اونم انقد بیخیالی،خب من موندم چطوری رفتار کنم واکنش های اون جلوی بچه باعث شد من خیلی از مواردو بذارم رو دوش همسرم ،بخدا اگه مادر بودن سخته مادرخونده بودن دوبرابرش سخت تره

من یه مادر قوی ام