2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار صبح بچه مدرسه دیرش بچه یا زیر آفتاب بسوزه یا سرما بخوره بگو مقصر تویی جناب پدر که اینطوری شد فک ...

بچه این وسط چ گناهی داره ک تاوان لج بازی مامان بابا رو بده من الان واقعا گیجم نمیدونم چیکار کنم گاهی میگم شاید اگه خودمم یه بچه داشتم از قبل الان بیشتر بلد بودم چیکار کنم

من یه مادر قوی ام  

این حرف ها رو به خودش هم بگو اول بگو من عمیقأ حس مادری نسبت به این بچه دارم ولی از طرف تو داری یه جوری رفتار میشه انگار من رو مادرش نمیدونی که داره رو بچه و روابطمون تاثیر بد میزاری بگو تکلیف من رو روشن کن چی کار کنیم که برای بچه بهتر باشه ( البته اینم بگم تقریبا خیلی زن و شوهر ها این مشکل رو دارن تازه با بچه های خودشون شما هم خودت شاید حساس تر باشی )

این حرف ها رو به خودش هم بگو اول بگو من عمیقأ حس مادری نسبت به این بچه دارم ولی از طرف تو داری یه جو ...

اره خب قبول دارم شاید منم چون بچه ی خودم نیست حساسترم و زودتر دلم از این مسایل میشکنه ولی خدا میدونه چقد دلم میخاد یه آدم درست ازش در بیاد و تو هبچ موردی کوتاهی نمیکنم چون من دارم پرورشش میدم و هر گلی بزنم ب سر خودم میزنم 

من یه مادر قوی ام  
جدا شدن

عیب نداره تو.هم توروی بچه حرف باباشو تایید کن مثلا بگو باشه بابا درست میگه یک نیم ساعت دیگه هم بیدار باش اشکال نداره

ولی حتما در خفا با شوهرت هماهنگ.باش

ممکنه شوهرت حساس شده باشه ببینه تو هم رو حرفش حرف نمیاری ول کنه

مامان منم ی نامادریه اینقدر منو لوس کرد و.بد بار اورد فقط از ترس اینکه بقیه نگن نامادریه 

همتای مامانم بودم❤

داره حرصم میده؟مثلا چی اخه هیچ مشکلی نداریم 

اینجا تاپیک زدن واست فایده نداره نذار سوء تفاعم بینتون بمونه راحت باهاش حرف بزن بگو تو اونو مث بچیه خودت میدونی بپرس چرا عوض شده بزار اونم حرف بزنه شاید اونم چیزی حس کرده یه سوء برداشت تا یچیزکوچیکه حلش کنین 

ماشالااا عزیزم خدا حفظت کنه هرجا حرف نامادری میشه بد شنیدیم، اما شمارو ک میبینم ذوق زده میشم، موفق باشی مامان گل... انشاالله خدا بهت سلامتی بده ک واسه بجه مادری میکنی

❤️‍🩹
عیب نداره تو.هم توروی بچه حرف باباشو تایید کن مثلا بگو باشه بابا درست میگه یک نیم ساعت دیگه هم بیدار ...

اتفاقا  هر وقت باباش مخالفت میکنه من کوتاه میام الان دقیقا دو نفری ک شدیم بهش گفتم اصلا با من هماهنگ نیستی واسه تربیت بچه ،خب اینطوری بچه چطوری تشخیص بده چی غلطه چی درست،ولی خب جواب منطقی ای نداد ،الان رابطه ات با مامانت چطوره

من یه مادر قوی ام