2777
2789
عنوان

سوزش ناشی از سوختگی پوست

261 بازدید | 17 پست

دست بچم با اتو سوخته  پماد ریکاو از داروخانه گرفتم هی دارم میزنم ولی همچنان میسوزه دارم دق میکنم یکسره کیسه یخ تو دستشه

کف دستشه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونستی بری داروخونه لیدوکایین بخری خوب میشد ، اسنپ بگیر برو 

ممنون که راهنمایی میکنی ولی یه بچم خوابه خونه اونیکی هم الان خوابید . واقعا نمیتونم برم بیرون. به نظرت ممکنه تو خواب با سوزش دست بلند بشه؟ میگم شاید هی کیسه یخ روش بوده تا بر میدارم به سوزش میکفته و خوب نشده والا الان ۴ ۵ ساعته از سوختنه گذشته

ممنون که راهنمایی میکنی ولی یه بچم خوابه خونه اونیکی هم الان خوابید . واقعا نمیتونم برم بیرون. به نظ ...

احتمالا دردش کمتر بشه ، بچه ها زود ترمیم میشه بدنشون ، منم بچه کوچیک دارم دلم ریش شد واسه بچت عزیزم ، انشالا زود خوب بشه ، تو نت سرچ کن ببین درمان خانگی چی نوشته 

احتمالا دردش کمتر بشه ، بچه ها زود ترمیم میشه بدنشون ، منم بچه کوچیک دارم دلم ریش شد واسه بچت عزیزم ...

دست گلت درد نکنه الهی همیشه تنتون سلامت باشه هیچ وقت رو دلتون غم نشینه خدا کوچولوتم برات حفظ کنه... 

چی شد

از همون شب اول پماد ریکاو گرفتم از داروخانه و به مقدار خیلی زیاد کف دستش مالیدم چند روز این کارو ادامه دادم شکر خدا هیچ اثری از سوختگی و تاول باقی نموند