2777
2789
عنوان

خانومای قرتی بیاین یه لحظه😬❤🍂

171 بازدید | 18 پست

خانوما من بخاطر پوست حساسم نمیتونم از تیغ استفاده کنم و پودر مو بر استفاده میکنم ولی حتی پودر برای پوستای حساس هم به پوستم آسیب میزنه پودری میشناسین که خوب باشه زیاد پوستو خشک نشکنه و رایحه ی خوبی هم داشته باشه؟ 

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب برای اولین بار از موبر دپی برای پوست صورتم استفاده کردم

همیشه برا بدنم استفاده میکنم عالیه

صورتم شده آینه

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
قرتیا میرن لیزر خواهر 

لیزر پوستمو سیاه و خشک کرد دیگه نرفتم

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

سلام 

من میخوام برای پوست موم برم دکتر خواهرمم میخواد بیاد بعد باید هر دو جدا نوبت بگیریم؟؟یا باهم بریم؟

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم

سلام دوستان اِرونا هستم ساعت فعالیت من تا 11 و نیم هست و به هر سوالی که بپرسید پاسخ میدم که الان شرایطشو میگم: 

در تمام مورد ها و تمام سوالها را پاسخ میدم جز سوالهای نی نی سایتی که جز فعالیتهای من نیست و باید از نی نی یار پنج_نی نی یار3 و نی نی یار شب بپرسید.مهم نیست این تاپیک را چند نفر میبینند فقط خواستم اطلاع رسانی کنم. 

⭕اگه سوالی داشتید تگم کنید⭕

یک عاشق آبی    گاچیده عــا رابطمونـ پاشید الانـ یــعنی هستیمـ مـا چـیـ الانـ؟ 
امشب برای اولین بار از موبر دپی برای پوست صورتم استفاده کردم همیشه برا بدنم استفاده میکنم عالیه صو ...

برای صورت با آب معمولی میشوری؟ بعد چند دقیقه میشوریش؟ 

سلام دوستان اِرونا هستم ساعت فعالیت من تا 11 و نیم هست و به هر سوالی که بپرسید پاسخ میدم که الان شرا ...

سوالی نیست؟ 

⭕سوالی داشتید تگم کنید⭕

یک عاشق آبی    گاچیده عــا رابطمونـ پاشید الانـ یــعنی هستیمـ مـا چـیـ الانـ؟ 
سلام  من میخوام برای پوست موم برم دکتر خواهرمم میخواد بیاد بعد باید هر دو جدا نوبت بگیریم؟؟یا ...

نه باید جدا وقت بگیرید

برای صورت با آب معمولی میشوری؟ بعد چند دقیقه میشوریش؟ 

بعد ۳ ۴ دقه

آره با کاردک کشیدم و آب

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
بعد ۳ ۴ دقه آره با کاردک کشیدم و آب

من صورتم چندتا جوش داره مشکلی که نداره!