2777
2789

لطفا دلیل هم بگید

تعداد رای : 35
نظرسنجی
بله حتما
20
57%
نه پشیمونم
5
14%
نظری ندارم
10
28%

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما بچه میارم ...

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

دوست دارم دوتا ادمو تربیت کنم

که دنیارو جای بهتری برای زندگی کنن

اینجوری رسالتم تو دنیا به پایان میرسه

بچه هامم هرکدوم میتونن دوتا ادم خوب دیگه تربیت کنن

میخوام هدف و انگیزه داشته باشم برای ادامه دادن به نظرم هر ادمی این وظیفه رو داره من میخوام این وظیفه رو به شیوه بچه دار شدن انجام بدم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
باورم نمیشه کسی از مادر بودن پشیمون باشه. اونایی هم که نوشتن پشیمونم به نظرم مجردن کلا اومدن نظرشون ...

شاید مشکلات دیگه دارن

مثلا با همسرشون

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

حتما 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
دوست دارم دوتا ادمو تربیت کنم که دنیارو جای بهتری برای زندگی کنن اینجوری رسالتم تو دنیا به پایان م ...

چقدر قشنگ گفتی منم خیلی دوست دارم این کارو بکنم❤

باورم نمیشه کسی از مادر بودن پشیمون باشه. اونایی هم که نوشتن پشیمونم به نظرم مجردن کلا اومدن نظرشون ...

خیلیا رو دیدم پشیمون شدن

البته اکثرا یا از بچه ی دوم آوردن پشیمونم معتقدند یکی کافی بوده ،یا شرایط زندگیشون مناسب نبوده

حتما حتما حتما 

بهترین هدیه و نعمت زندگیم دخترمه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من ناخواسته باردار شدم وقتی فهمیدم باردارم قلبش تشکیل شده بود وبه سقط هم فکر کردم حالم خیلی بد بود از قبلش حالم بد بود با فهمیدنش بدتر شد ولی الان تقریبا بعد یه ماه دنیا میاد سعی میکنم دوستش داشته باشم

با تکوناش اروم میشم