2777
2789
عنوان

تو عروسی دیشب شوهرم فقط نگاه عروس می‌کرد من و اصلا نمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4573 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که میگن مگه چیه بدن مون بندازیم بیرون.  واقعا این حرفا دروغ نیست منتهی کسی نمیخاد قبول ...

میدونی خیلی ناراحت شدم چون من وقت اتو کردن لباسامو نداشتم هم مریض بودم هم پسرم نمیذاشت به زور یه کوچولو آرایش کرده بودم و. فکر می‌کردم میخواد بگه چقدر زیبا شدی چون دامادمون به خواهرم گفت ماه شدی ... من شنیدم دلم شکست 

شوهرم همش تومراسم میرفت یه جای دیگه تنها وایمیستاد

میدونی خیلی ناراحت شدم چون من وقت اتو کردن لباسامو نداشتم هم مریض بودم هم پسرم نمیذاشت به زور یه کوچ ...

بی لیاقت چقدرناراحت شدم بازخوبه پولداره حداقل مهریه ات رومیگیری یکم دلت اروم میشه اززندگیت بندازش بیرون مثل همون تبخال وزیگیل که میگی این هزارباربدترروحیه وجسمت روداغون میکنه 

میدونی خیلی ناراحت شدم چون من وقت اتو کردن لباسامو نداشتم هم مریض بودم هم پسرم نمیذاشت به زور یه کوچ ...

چرا پولاشو خرج خودت نکردی؟؟ چرا لباس جدید نخریدی که اتو نیاز نداشته باشه ؟ چرا آرایشگاه نرفتی؟ چرا کمکی نمیگیری برای کارای خونه؟؟؟ عزیزم وقتی پولداره همجوره به خودت و بچه هات برس    شاید همسرت دلش میخاد توی مراسم زنش از همه بهتر باشه ولی به خودت نمیرسی     اون تبخال م حتما پیگیری کن  اگه واقعا میخاد طلاقت بده نون و نفقه هم بگیر  دیه تبخالم ازش بگیر    با پولش یه زندگی شیک برا خودت بساز

اگرم بخاطر اینکه به خودت نمیرسی میخاد طلاقت بده خب عزیزم خودتو عوض کن و پول خرج کن    

خدانکنه...چقدر بعضی ها تو نی نی سایت مثل شما مهربونن  

فداتشم .

منم خیلی نگران همچین روزی هستم شوهرم روزبه روز داره وضعش بهتر میشه میدونی بعضیا جنبه پول ندارن هوا برشون میداره . البته اینکه زنا و دخترا هم دنبال مردای پولدار میوفتن بی تاثیر نیس اصلا هم براشون مهم نیس طرف مجرده یا متاهل. این مردا هم بی جنبه فکر میکنن خبریه .

هی منم خیلی دوس دارم به خودم برسم تا جایی که میشه هم میرسم واقعا ولی با اینکه پولشو داره زیاد خرجم نمیکنه