2777
2789
عنوان

تو عروسی دیشب شوهرم فقط نگاه عروس می‌کرد من و اصلا نمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 68 پست
پیش میاد دیگه ، هیچ کس دلش نمیخواد ازین آدما دور و برش باشه ولی خب پیش میاد 

آخه حس میکنم اسیم خیلی ضعف نشون میده و خودشو دست پایین میگیره..............................من بودم میزدم تو دهنش میگفتم هر چه زودتر مهریمو آماده کن ریخت نحستو نبینم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرا ساکت نشستی خب هرچی از دهنت در مبومد میگفتی بهش میگفتی خودتو نگا کن بعد بیا از من ایراد بگیر ا ...

گریه میکنم اونم خوشحال میشه نمیتونم قلبم درد میگیره نفسم بند میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حس میکنم اسیم خیلی ضعف نشون میده و خودشو دست پایین میگیره..............................من بودم م ...

من گفتم ولی میدونی یه وقتایی بعصی موقعها بعد شنیدن بعصی حرفا دیگه نفستم بالانمیاد من تو اون شرایط بودم 

من گفتم ولی میدونی یه وقتایی بعصی موقعها بعد شنیدن بعصی حرفا دیگه نفستم بالانمیاد من تو اون شرایط بو ...

ازش جدا شو وقتی مستقیم گفته نمیخادت.................با حال خوب به بقیه زندگیت ادامه بده............بدون توقع از دیگران

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه مختلط نبود عروس پایان مراسم تو خونه مادش شنل و شالش و برداشت اولین عروس تو کل فامیلمون این کارو ک ...

خیلی متاسفم، نمیدونم تو چه شرایطی هستی ولی کاش بهش میگفتی سریعتر مهریمو جور کن چون با لحنی مث تو نمیتونم یه ثانیه بمونم ، سعی کن خونه ازش بگیری یه سرمایه هم بگیری بعد بره گمشه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول اینطوری نبود پولدار شده بی پروا شده همه چیزی به روم میگه 

احساس میکنم از خودگذشتگی کردی اسی..........زیادتر از حدش بش خوبی کردی