2777
2789
عنوان

جاریام پوزخند زدن 🙂☹️

512 بازدید | 21 پست

برادرشوهرم فوت کرده و کل فامیل اونجان میخواستن شام درست کنن شوهرم میخواست بیاد خونه وسیله برداریم و دوش بگیرم من 

تا شوهرم صدام زد این دوتا بهم دیگه نگاه کردن و پوزخند زدن که آره این میخواد از زیر کارا در بره 

الانم شوهرم گرفته خوابیده هرچی صداش میزنم پا نمیشه بریم 

میدونم باز سر شام برسم کلی پشت سرم حرف میزنن 

خسته شدم دیگه هشت روزه مدام اونجاییم😐😭

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرت جوان بود

زنو بچه هم داشت ؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چقدر بی خیاله پس. خودت تنها پاشو برو اون بعد بیاد. دفعه دیگه بهش گفتی پاشو زود پا میشه. اونجا هم رفتی بگو من زودتر اومدم کار زیاده. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ول کن بابا فامیل چه اهمیتی داره مهم شوهرته خستس بزار بخوابه

کاش میشد اصلا نریم 

منم خیلی خستم باز سر شامم برسم که هیچی دیگه 

آخه امروز کلا برام کار پیش اومد صبح مامانمم بردم دکتر دیگه الان اونا دارن از حرص میمیرن که من نبودم 

چقدر بی خیاله پس. خودت تنها پاشو برو اون بعد بیاد. دفعه دیگه بهش گفتی پاشو زود پا میشه. اونجا هم رفت ...

نه بیخیال که نیست از ساعت پنج صبح بیداره و یه کله داره کار میکنه خیلی خستس 

آره فکر خوبیه خودم برم

وقتی یکی فوت میکنه از رفتن به خونشون متنفرم خیلی موقعیت بدیه نری میگن نیومد میری میگن واسه شام میاد دیر بری میگن میخواست کار نکنه زود بری میگن اومده فضولی کاش این رسومات حذف شه هرکی بشینه خونش اون بدبختا هم خودشون تنها گریه زاریشونو کنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز