2777
2789

چرا مالک طلوعیو بغل کرد آخه

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نقشه کشیدن با اون پلیسه که مثلا من نمیدونم تقصیر تو بوده کشته شدن میثم بعدا نقشه هاشون رو ...

اون یارو ک پلیس نیست 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

اره میثم‌مرد دیگه کی کشت جلو‌مالک مردد؟

نه طلوعی میثم و شهریار رو دوتاشونو کشید تو ویلا بعد شهریار با چاقو میثم و کشت

میثم جلو سمیرا جون داد بعدش تو مراسم تشیع میثم مالک اومد طلوعیو بغل کرد

نه طلوعی میثم و شهریار رو دوتاشونو کشید تو ویلا بعد شهریار با چاقو میثم و کشت میثم جلو سمیرا جون دا ...

وکیلشه