2777
2789

سراینکه جای گلدون رو اشتباه کنار ی مبل دیگه گذاشتم مامانم کلی سرزنشم کرد که تو بی عرضه ای، تو احمقی و هزاران چیز دیگه

از طرفیم فردا امتحان دارم و هنوز دو فصل مونده تا تمام شه

بخاطر حرفای مامانم ی ساعته دارم اشک میریزم اعصابم واقعا خورده 

حالا چیکار کنم اروم شم... 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

😔😔چه ارزشی داره واقعا 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

میفهمم چی میگی

من خوب گریه میکنم بعد یک اهنگ فوق غمگین میزارم باز بااونم گریه میکنم واقعا سبک میشم، البته این برا وقتیه که خیلی ناراحت میشمه

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔چه ارزشی داره واقعا 

نمبدونم دیگه واقعا نمیتونم این مادر و پدر و این خانواده رو تحمل کنم،از صبح ناهار درست کردم ظرفارو شستم خونه رو مرتب کردم یعنی در واقع همیشه همه کارا با منه ولی کافیه ی کارو اشتباه انجام بدم دنیا رو سرم خراب میشه

نمبدونم دیگه واقعا نمیتونم این مادر و پدر و این خانواده رو تحمل کنم،از صبح ناهار درست کردم ظرفارو شس ...

خیلی بده اینجوری 

دنیایی نیست واقعا 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
میفهمم چی میگی من خوب گریه میکنم بعد یک اهنگ فوق غمگین میزارم باز بااونم گریه میکنم واقعا سبک میشم، ...

من همیشه از دستشون دلم شکسته 🙂🙂 الانم اهنگ غمگین دارم گوش میدم و گریه های بی صدا..... 

ی قسمت سریال ببین در حد ی ساعت...چون دیگ باعث میشه ب اون موضوع فکر نکنی  بعد مدیتیشن کن تا ۷&n ...

تا ۱۰ فقط وقت دارم💔چون بعدش باید به کارای مامانم برسم

من همیشه از دستشون دلم شکسته 🙂🙂 الانم اهنگ غمگین دارم گوش میدم و گریه های بی صدا..... 

منم دیشب کلی گریه کردم💔🥺درکت میکنم خواهری🥺💔❤

عزیزم....ایشالا خدا به دلت ارامش بده❤🥺

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
برو پیاده روی،یکم حال و هوا عوض میشه...یا پارک یکم خوراکی بگیر همونجا بخور،روحیت تغییر میکنه...

کاش میشد واثعا کاش میشد🙂خانواده ای که من دارم همینکه میزارن تو اتاقم تنها باشم و این اجازه رو میدن خودش خیلی کار بزرگیه

منم دیشب کلی گریه کردم💔🥺درکت میکنم خواهری🥺💔❤ عزیزم....ایشالا خدا به دلت ارامش بده❤🥺

ممنونم عزیزم همچنین

گریه آرومم میکنه قدم زدن  

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️