سلام دوستان من دیشب رفتم سونو ۲۶هفته بهم گفت که ممکنه مقعد سوراخ نباشه یا خیلی تنگ باشه بزرگ روکش یه مقدار گشاد شده بود کسی تجربه ای داره چیکار کنم 😭😭😭😭
نذرونیازکن انشاءالله یه سربازآقاامام زمان(عج)صحیح وسالم وعاقبت بخیرخدابهت میده
الان فقط دنبال نسل کشی هستن
اعتنانکن
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهداشت ودکترهاانگاردست به دست هم دادن مادربارداررودورازجون دق مرگ کنند
محلشون نده فقط بخدابسپر
خودم باچشم خودم دیدم۴پزشک امضاکردن بچه عروس داییم سقط بشه الان ماشاءالله صحیح وسالم۶سالش هم تموم شد
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بعدبه خودت بگوهرعیبی هم داشته باشه دیگه شده فعلاکه نمیشه کاریش کرد