2777
2789

سلام دوستان من دیشب رفتم سونو ۲۶هفته بهم گفت که ممکنه مقعد سوراخ نباشه یا خیلی تنگ باشه بزرگ روکش یه مقدار گشاد شده بود کسی تجربه ای داره چیکار کنم 😭😭😭😭

به سنوگرافیهای الان اصلانبایداعتناکرد

نذرونیازکن انشاءالله یه سربازآقاامام زمان(عج)صحیح وسالم وعاقبت بخیرخدابهت میده

الان فقط دنبال نسل کشی هستن

اعتنانکن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هر چی خدا بخاد ولی خیلی استرس گرفتم

بهداشت ودکترهاانگاردست به دست هم دادن مادربارداررودورازجون دق مرگ کنند

محلشون نده فقط بخدابسپر

خودم باچشم خودم دیدم۴پزشک امضاکردن بچه عروس داییم سقط بشه الان ماشاءالله صحیح وسالم۶سالش هم تموم شد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نمیدونم بخدا الان عکس سونو رو میفرستم

گفتم استرس نداشته باش

برویه دکتردیگه یا۱باردیگه جای دیگه سنوبده

بعدبه خودت بگوهرعیبی هم داشته باشه دیگه شده فعلاکه نمیشه کاریش کرد

به سنوگرافیهای الان اصلانبایداعتناکرد نذرونیازکن انشاءالله یه سربازآقاامام زمان(عج)صحیح وسالم وعاقب ...

😐😐

چ حرفا میزنید

خوبه اجازه سقطم تو این هفته ها نمیدن!

همچی ک با دعا پیش نمیره

بیچاره علم..!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گفتم استرس نداشته باش برویه دکتردیگه یا۱باردیگه جای دیگه سنوبده بعدبه خودت بگوهرعیبی هم داشته باشه ...

خود همین دکتره گفت توی ۳۲هفته بیا ببینم رفع نشده چون احتمالا رفع بشه ولی خب خیلی ترسیدم