2777
2789
عنوان

غروب های بعد از مادرم.....

329 بازدید | 10 پست

میدونی مامان، وقتایی که دخترم آویزونم میشه و بی حوصله میشم کلی خجالت میکشم... چقدر نادون بودم من... یعنی تو هم برای من همه این کارا رو کرده بودی؟یعنی همینجور شب بیداری کشیده بودی؟ پس چرا هیچ وقت بهم نگفتی؟ چرا هیچ وقت به خاطرش منت سرم نذاشتی؟ چقدر صبور بودی تو... آخه مگه میشه....

من که حتی الان هم فرصت ندارم سر خاکت بیام... نه که فرصت نداشته باشم ها، دلم نمی‌خواد هنوزم باور کنم...اخه توی اون مراسم لعنتی نبودم.... همون مراسم لعنتی که تورو توی خونه ابدیت گذاشتن.... شاید برای همینه که هنوز دم غروب که میشه یهو هوای تو به سرم می‌زنه... ماشین رو روشن کنم... دخترم رو سوار کنم و بیام طرفت...

رویایی که سال‌ها توی ذهنم بافته بودم.... یه دم غروب ‌دخترمو سوار ماشین می‌کنم و دوتایی میایم خونتون...

غروبا حوصلت سر می‌رفت و پیام می‌دادی؛ می‌نوشتی سلام تنهام بابا و داداشت بیرونن... و من احمق....

می‌گفتم خب ای بابا... منم تنهام... خودتو یه جوری مشغول کن...

حالا مغز کوچک من هنوز باور نکرده که دیگه نیستی... غروب که میشه آلارم میده... که پاشو وقتش شد... پاشو مامان تنهاست... پاشو و رویای چندین ساله رو محقق کن... دختر رو روی صندلی ماشینش بشون. و سرخوش صدای موزیک رو بلند کن و گاز بده سمت خونه بابا... توی مسیر از اینه دختر رو چک کن و باهاش حرف بزن و بلند بلند بخند...وقتی میرسی، مامان مثل همیشه توی ایوون نشسته... زود باش برو که با دخترت مشغول بشه و روزش رو بساز... تا پادردش یادش بره... 

اما یهو انگار یک دردی میپیچه توی گلوم... قفسه سینو فشار میده... هی!!! هی!!! پاشو!!! مامان دیگه نیست....

اون موقع که مثل کره اسب چموش جفتک می‌نداختی، و به اصطلاح پله‌های ترقی رو طی می‌کردی، یادت نبود مامان مریضه؟؟؟ یا ساده لوحانه انکار میکردی؟؟؟ شاید هم منتظر معجزه بودی!!

و من.....

مثل یک محکوم که مرتکب جنایت شدم و هیچ دفاعی ندارم.... خفه میشم......

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

وای خدا اشکمو در آوردی 😭😭😭😭😭😭

روح مادرتون شاد🥺

وای اون قسمت که گفتی پیام میداد که بابت و داشت بیرونن... یعنی میخواست بری پیشش😭😭😭😭

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
هیییی... اشکم در اومد. مامانم قند داشت. من کم کاری تیرویید همیشه تنم  سرده. اون بغلش همیشه گرم ...

😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا اشکمو در آوردی 😭😭😭😭😭😭 روح مادرتون شاد🥺 وای اون قسمت که گفتی پیام میداد که بابت و دا ...

😭😭😭 هیچوقت براش وقت نداشتم....

دنیا همینه تا عزیزان هستن قدر نمیدونیم به محض رفتن میفهمیم چه بلایی سرمون اومده😞

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

میتونی الان براش وقت بزاری 

براش صلوات فاتحه بخون

قرآن بخون 

دو رکعت نماز هدیه بخون براش 

نماز روزشو بدین براش بخونن 

پنجشنبه ها تونستی برو سر مزار 

براش خیرات بده 

اون الان دستش کوتاهه 

بیشتر به این چیزها احتیاج داره تا گریه شما

خوبه که اینجا با وجدانت مینویسی

خیلی ها هیچ کاری واسه پدر ومادرشون نکردن کلی هم ناراحتشون کردن ولی اصلا چیزیشون نیست پشیمونم نیستن و تازه فکر میکنن بهترین هم بودن(پدر ومادرمو از دست دادم و خواهر وبرادرایی دارم که اینجورن).

روحشون شاد گلم.

امان از بی مادری قبل مادرشدن...

خوبه که اینجا با وجدانت مینویسی خیلی ها هیچ کاری واسه پدر ومادرشون نکردن کلی هم ناراحتشون کردن ولی ...

عزیزم خدا رحمت کنه پدرومادرت رو. انشالله دعای خیرشون بدرقه راه زندگیت باشه