2777
2789
عنوان

خانما،خانمای خیاط!!!!

282 بازدید | 38 پست

سلام ببخشید اگه طولانیه

من ۲۰ سالمع و به خیاطی خیلی علاقه دارم مخصوصا طراحی لباس برای خودم

خلاصه یه خانمی با ۴ تومن با روش الگوی گرلاوین (اگ اشتباه نکنم) اموزش میدن به نظرتون این روش و هزینه خوبه؟

گفته دوخت لباس و شلوار و شومیز و مانتو همه رو اموزش میده

نظرتون چیع؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

خوبه من ۸سال پیش هزینه دورم شد ۸۰۰نسبت ب الان خوبه

گرلاوین متد خوبیه 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه متدیه که اندازه گیری هاش خیلی دقیقه 

ولی به عنوان کسی که رشتش طراحی دوخت بوده و با بیشتر متدا کار کرده پیشنهاد میکنم متد مولر یاد بگیری بهتره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دوست من داده هشت میلیون .یاد بگیره .. اما من ک دوسال خیاطی کردم اصلا خوشم نمیاد از خیاطی

اع پس ۴ م خوبه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خوبه من ۸سال پیش هزینه دورم شد ۸۰۰نسبت ب الان خوبه گرلاوین متد خوبیه 

اع پس خوبه ممنون♥️

قیمتش رو که خوب میگیره ، روشش هم خوبه ، باید ببینی خوب آموزش میده یا نه

درسته اولین جلسه رو میرم ببینم چجوره

خوبه متدیه که اندازه گیری هاش خیلی دقیقه  ولی به عنوان کسی که رشتش طراحی دوخت بوده و با بیشتر ...

مرسی عزیزم چندجا دیگه هم میرم حتمن ببینم متد مولر یاد میدن یا ن♥️

اخه شهرمون کوچیکه کم گیر میاد اموزش خیاطی

گرلاوین لقی یقه و آستین میده الگوهاش مولر برو یا  از اون بهتر ترکیب مولر و ترک ک ژورنالی در میاره لباسو

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
خوبه متدیه که اندازه گیری هاش خیلی دقیقه  ولی به عنوان کسی که رشتش طراحی دوخت بوده و با بیشتر ...

فرق مولر با گلارین چیه؟

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عزیزم برای شروع مولر کسی کارنمیکنه 

شما اول باید بیس الگوهارو یاد بگیرید بعد برید سراغ الگوهای پیشرفته

ابتدایی ترین الگوهم همون گرلاوینه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

گرلاوین لقی یقه و آستین میده الگوهاش مولر برو یا  از اون بهتر ترکیب مولر و ترک ک ژورنالی در میا ...

نمیشه گرلاوینو یاد بگیرم بعد خودم با فیلم مولر و یاد بگیرم تمرین کنم؟