2777
2789
عنوان

خاستگاریتون چجوری بود؟

637 بازدید | 47 پست

بچه ها ما تو یه شهره غریبیم ک با کسیم رفتو امد نداریم درکل دوسه بارم عروسی رفتم زیاد از رسمو رسومات چیزی نمیدونم سوالم اینه که مجلس خاستگاری مثل همین فیلماییه که تو اینستا میزارن یا ساده تره؟واقعا تو خاستگاری باید انقدر بریز بپاش باشه؟

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای خاستگاری خیلی بریز و به پاش نمی شه الان بیشتر عقد ها هم توی محضر انجام می شه نمی دونم کدام استان مد نظرتون ولی رسم و رسوم هر استان ممکنه فرق کنه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
ما فقط میوه و چای  شایدم شکلات شیرینی برای بله بذونه

عزیزم من دوستم براش خاستگار اومد شیرینی اوردن وقتی جواب مثبت داد همونجا شیرینیشو خوردن،این همون بله برونه؟

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

نه من که نداشتم 

فقط تو بله برونم به شوهرم گفتم میخوام ساده باشه از اون ور جاریم گفت بزن و برقص داریم ما 

منم به شوهرم گفتم اوکی پس  همه هزینه ها با خودته ها لباس و آرایشگاه

پیراهن پوشیدم آرایشگاه رفتم آتلیه هم رفتم شوهرم سورپرایزی کرد کیک سه طبقه گرفته بود تولدم بود چقدر بچه ها ذوق کردن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

والا ما اگه همین الانم بیان خواستگاری بازم ساده برگزار میکنیم یه جعبه شیرینی میارن چایی دم میکنیم عروس چایی میاره بقیه میوه و شیرینی پذیرایی میکنن 

سال ۹۵ شوهرم اومد خواستگاریم مبل نداشتیم همه رو زمین بودیم اینجوری راحت تر بود برامون 

من خودم ساده پسندم خونمم همه چیش ساده اس حوصله دنگ و فنگ ندارم

بریز و بپاش چه جوریه مثلا چیکار میکنن خواسگارم مثل بقیه مهمون ها یه ظرف میووه ابرومند و شیرینی اعلا همین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست