من بکشه. جان من بگیره گفتم من تحمل دنیا ندارم دیگه. طوری بمیرم که نابود بشم اثری از من نمونه.لحظه ای محتاج هیچ بشری نشم چیزی از من نمونه که حتی زحمت کفن و دفن داشته باشم.
گفتم دو تا دخترم میسپرم به خودت، تو دنیایی که خانواده یک جور اذیتت میکنن، شوهر نهایت تحقیر و بی احترامی میکنه بچه به تبعیت از پدر هر چیزی دلش بخواد میگه چه ارزشی داره زنده بودن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
عزیز دلم روزهای سخت هم میگذره ... هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست به خودش توکل کن
توکل کردم نشد، بدتر شد هر چی خوب بودم بدتر شد. هیچ امیدی به آینده ندارم. دیشب خیلی ازش خواستم جانم بگیره اما صبح بیدار شدم. اصلا دنیا خدا دوست ندارم. دلم می خواد بیاد کنارم خدا اونقدر ازش گله کنم شکایت کنم. دلم می خواد نبودم کنه انگار از اول دنیا سارا وجود نداشت