2777
2789
خب تولد نگیر مجبوری مگه ثانیا تو‌این گرونی چرا هی تولد تو‌ تولده. من خواهر شوهرم هر سال یکی میزایید ...

اخ درد منو گفتی

به خدا من نمی فهمم از یه طرف مردم می نالن که نداریم از طرفی هر سال واسه بچه تولد می گیرن. تازه بچه کمه واسه خودشونم می گیرن

الان ارزونترین کادو هم بخوای بدی کلی پولشه

والا قدیم من یادمه حداکثر یکی دوبار واسه بچه تولد می گرفتن اونم صرفا بچه های همسن رو دعوت می کردن که بهشون خوش بگذره کادو هم خبری نبود

الان همه چی شده شو و نمایش

البته منظورم اصلا به بنده خدا اسی نبود درددل کلی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی شام چطوری بده خب . بخاطر بچه اش میخوااد تولد بگیره دلش خوش باشه . عزیزم زنگ بزن بگو ساعت ۸ برای شب نشینی و به صرف کیک و شربت .میتونی کیک بدی . میوه بدی دسر و دلمه هم درس کنی. پفیلا هم تو خونه درست کن . این همه مواد از شام هم بهتره بعضی ها نفسشون از کجای گرم بلند میشه . والا یدونه تولد هم نمیشه گرقت بخاطر اینا . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
شما لطف دارید ولی ما سالها  برای دخترهام مراسم تولد گرفتیم دیگه وارد شدیم ولی امسال دختر بزرگم ...

ماشالله بهتون نمیخوره دختر بزرگ داشته باشید فکر میکردم هم سن وسالای ماهستید😅

چندسالتونه؟ دوتا دختر دارید؟ 

هزینه فینگر فود هم مثل شامه تقریبا

کسی که میخواد شب تولد بگیره باید به این چیزاش فکر کنه دیگه 

نمیشه که بگه بیاین ولی شام خونه خودتون بخورین

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

یکی از دوستام کار جالبی کرد

برای تولد دخترش زنگ زد مهمونا گفت فقط بچهاتو نو بیارین

جمع ده نفره بچگونه بعدازظهری تولد گرفت میوه دسر و کیک، بچها کلی خوش گذروندن

واقعا شرایط سخته چندتا خانواده دعوت کنید اینکارم جالب بود

شاید بقیه بگیرن بچه ایشونم دلش بخواد🥺🥺 بگیره کم خرج بگیره  

خب بعداظهر با چهارتا دوستاش بگیره به بچه بیشتر خوش میگذره ،،،

یا اینکه فقط خانوم و بچه ها باشن,,

تو این گرونی هم اونا میخوان بیان کادو بدن دیگه !

برای همه سخت شده 

کسی که میخواد شب تولد بگیره باید به این چیزاش فکر کنه دیگه  نمیشه که بگه بیاین ولی شام خونه خو ...

بله من هم همین رو گفتم ولی فینگر فود برای شام مناسب نیست برای عصرونه خوبه

کاربر آقا
تو این گرونی شام چطوری بده خب . بخاطر بچه اش میخوااد تولد بگیره دلش خوش باشه . عزیزم زنگ بزن بگو ساع ...

😐نفس از جای گرم زمانی بلند میشه که خیلی ببخشید مخاطبم استاتر نیستا ولی ادم ملتو صرفا فقط واسه کادو دعوت کنه میتونن با چند نفر از دوستاش بگیرن خیلیم ب بچه خوش میگذره همینجور که برای مهمونی دادن گرونیه برای مهمونم گرونیه کادو کمتر از ۳۰۰ ۴۰۰ نیست دیگه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵