2777
2789
اخ درد منو گفتی به خدا من نمی فهمم از یه طرف مردم می نالن که نداریم از طرفی هر سال واسه بچه تولد می ...

اره بابا میدونم. بخدا انقدر گرونیه من گاهی وقتا شده بخاطر ۵۰تومن چیزی که دوس‌داشتمو نخریدم  اونوقت خواهر شوهرم هر سال یکی میزاد هرماه تولد یکیش تازه بقول شما بچه هاشون کمه خودشونم از یه ور انگار ما مجسمه ایم این وسط من شاید نخوام تا ۱۰سال بچه بیارم الکی چرا دعوت میکنید اخه.اه اعصابم خراب شد

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
تو این گرونی شام چطوری بده خب . بخاطر بچه اش میخوااد تولد بگیره دلش خوش باشه . عزیزم زنگ بزن بگو ساع ...

عزیزم همینجور که میگید گرونی براهمه هست کسی هم که میخاد بره تولد باید کادو بخره که اینروزا هم کادو هم ارزون نیست.من خودم چون میدونم بچم دوست داره کیک میگیرم تولد سه نفره میگیریم که برا بقیه هم نخاد هزینه بردار بشه.تازه باوجودیکه شام هم میدادم در نهایت همه میخان پشت سرمون بگن بخاطر کادو بوده پس ترجیح میدم نگیرم 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این گرونی شام چطوری بده خب . بخاطر بچه اش میخوااد تولد بگیره دلش خوش باشه . عزیزم زنگ بزن بگو ساع ...

شما از اون آدما هستید که هم خدارو میخواید هم خرما 

نمیشه هم تولد بخوای بگیری و دعوت کنی ،،،هم نخوای خرج تولد بدی ،،،،

خب بعداظهرر بگیره ،،،

یا به چندتا دوستاش و همکلاسش بعداظهر بگه !

خب اونا تو این گرونی چطوری بیان کادو بدن ؟؟؟کسی که کادو میاره و میده تولد انتظاره پذیرایی خوب هم داره ،،،

این دسر و دلمه و پفیلا و اینا که میگی کم درنمیاد ،،،،

همون یه تیکه مرغ و یه کته بزاره خیلی سنگین تره ،،،اسمش هم اینه شام داده ،،،با کیک و یکی دو نوع میوه

😐نفس از جای گرم زمانی بلند میشه که خیلی ببخشید مخاطبم استاتر نیستا ولی ادم ملتو صرفا فقط واسه کادو ...

عزمزم ایشون میخواد عموهاشو دعوت کنه . غریبه دعوت نمیکنه بعدشم ‌اگه کادو بیاره همه چی عوض داره . شاید قبلا ایشون رفتن تولد بچه های بقیه و میخواد عو ض شو در بیاره یا بعدا میره . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
شما از اون آدما هستید که هم خدارو میخواید هم خرما  نمیشه هم تولد بخوای بگیری و دعوت کنی ،،،هم ...

اصلا این طور نیست.  شما هم از اون آدمایی هستیو ک میخواید هر چی کادو بردید عوض اونم بخورید . ایشون میخواد خودمونی باشه. بعدشم الان مرغ کیلویی ۱۰۵ تومنه بخواد شام بده باید عروسی بگیره تا تولد.  گلم شما اول از اونی ک تولد دعوت می‌کنه بپرس غذا خوب هست برو بقیه اونجور نیستن

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
شما از اون آدما هستید که هم خدارو میخواید هم خرما  نمیشه هم تولد بخوای بگیری و دعوت کنی ،،،هم ...

دقیقا بقیه که مسول خوشحال شدن بچه های ما نیستن اول از همه پدرو مادرند که بیشتر باید برا خوشحالی بچشون هزینه کنند.بعدا فک و فامیل.گرونی هم مال همه هست.والا من خودم بشخصه ده سال بچه نداشتم تولد همه بچه های فامیل و مامان وباباهاشون رفتمو اومدم کادو دادم .

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم همینجور که میگید گرونی براهمه هست کسی هم که میخاد بره تولد باید کادو بخره که اینروزا هم کادو ه ...

شاید ایشون تولد بچه های اونا رفته و میخواد تولد بگیره اونا هم بیان ولی وسعش به اون میرسه نمیتونه شام بده .ی جوری بقیه میگن شام ندن زشته انگاری سومالی هستن . والا 

اره بابا میدونم. بخدا انقدر گرونیه من گاهی وقتا شده بخاطر ۵۰تومن چیزی که دوس‌داشتمو نخریدم &nbs ...

خب نرو عزیزم 😐😂 

اون فکر میکنه داره احترام میذاره که دعوت میکنه

دوست داره اون شبو با عزیزانش دورهم باشن 

شما اگه دوست نداری بری بهونه بیار بگو مهمون دارم،کار دارم یا سرم شلوغه

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

اصلا این طور نیست.  شما هم از اون آدمایی هستیو ک میخواید هر چی کادو بردید عوض اونم بخورید . ایش ...

شما کلا از اون دسته آدما هستید که از همه طلبکار هستید ،،،،

از اونا که از خودتون مایع نمیزارید و انتظار از بقیه دارید 

اگه گرونیه ،،برای همه اس،

اگه سخته برای همه اس،،،

اگه مرغ این قیمتع،،،اون پول و کادویی که قراره داده بشه هم گرونه !!

اینجوری که میشه زرنگ بازی ،،،طرف با یه تیکه کیک چندتا خانواده رو دعوت کنه و سرش رو هم بزارع و کادو هم بخوای بدی ،،،،

اتفاقا کسی که تولد ساده  میگیره داره برای خودش میگیره و اصلا نباید توقع کادو داشته باشه ،،

اصلا باید بگه من کادو قبول نمیکنم ،،،،فقط برای اینه که به بچم خوش زگذره

تو این گرونی هیچ کس دلش نمبخواد دعوت بشه تولد,,,

کسی هم که تولد بخواد بگیره باید فکر همه جاش رو کنه 

خب نرو عزیزم 😐😂  اون فکر میکنه داره احترام میذاره که دعوت میکنه دوست داره اون شبو با عزیزان ...

نمیرم عزیزم من کلا منطقم یه چیز دیگس. همه بچه میارن قرار نیس هربار دعوت کنن بگن بیاین خب طبیعتا ادم دست خالی نمیره که. من کلا معتقدم برا بچه یه بار اولش بگیرن همه هم دوس دارن یه بارشو بعدش اضافیه. حالا هستن کسایی که کلا روابطشون جوریه که میرن کلیم تدارکات اینا هست. من بنا به تاپیک استارتر میگم اکه در توان نداری دعوت نکن چون شنیدم که میگم بعدا میگن خب شام نمیدی چرا کادو میخوای.

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
بله من هم همین رو گفتم ولی فینگر فود برای شام مناسب نیست برای عصرونه خوبه

شاید شما به عنوان عصرونه استفاده کنید 

اما ما تو تولدا وقتی نخوایم شام بدیم درست میکنیم 

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂