2777
2789
عنوان

لطفاً آرومم کنین...😔

643 بازدید | 47 پست

سلام من با یه پسری اردیبهشت پارسال وارد رابطه شدم و این دومین رابطه من بود 

اوایل رابطه‌مون خیلی خوب بود و حتی اون فرد به من کمک می‌کرد که نفر اولو فراموش کنم ولی تا یه شب که توی ماشین اون بودم یه پیام برام اومد یه پیام از نفر اول (که دلم برات تنگ شده اگه می‌تونی دوباره به همدیگه برگردیم) بعد از اون شب رابطه من عوض شد و انگار دوست داشتن این پسر تغییر کرد تابستون که رفتم خونمون این پسر با من کات کرد( آخه من دانشجو هستم و مال یه شهر دیگه هم هستم) تا نزدیک‌های شهریور برگشت گفت من دلم برات تنگ شده و پشیمونه و منم به رابطه برگشتم آخه خیلی دوسش داشتم رابطه‌مون به نسبت خوب بود انگار بیشتر ارزش منو می‌دونست ولی دوباره یه اتفاقایی افتاد که انگار اون فرد نسبت به من سرد شد طوری که برگشت به من گفت حوصلمو سر می‌بری،برام اهمیت نداری،بعضی وقتا دوست دارم ولی بعضی وقتا ندارم منم برگشتم گفتم خب چرا تمومش نمی‌کنی ; برگشت گفت تو می‌خوای تمومش کنی به خدا دیگه مغزم نمی‌کشه درک نمی‌کنم اون همه دوست داشتن پس چی میشه انگار این فرد دوقطبیه یه بار یه چیزی می‌خواد یه بار دیگه یه چیز دیگه من الان حالم واقعاً بده طوری که همش گریه گریه بی حالی... به خدا هر کسی که ما رو با همدیگه دیده همیشه میگن که من سرتر بودم ولی پس چرا قدرمو نمی‌دونه چرا اینطوری باهام رفتار می‌کنه دوستان به نظرتون من چیکار کنم کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دید ولی من که نخواستم پیام بده

خوب شاید حساس شده شاید فکر کرده شما هنوز بهش فکر میکنی یا دوستش نداری 

شاید فکر کرده بازیچه است

نمیدونم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
هنوزم منتظری ما بگیم چیکار کنی، داری میگی طرف دو قطبیه میفهمی یعنی چی 

شما تجربه زندگی با ادم دو قطبی رو داشتید؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم