سلام من با یه پسری اردیبهشت پارسال وارد رابطه شدم و این دومین رابطه من بود
اوایل رابطهمون خیلی خوب بود و حتی اون فرد به من کمک میکرد که نفر اولو فراموش کنم ولی تا یه شب که توی ماشین اون بودم یه پیام برام اومد یه پیام از نفر اول (که دلم برات تنگ شده اگه میتونی دوباره به همدیگه برگردیم) بعد از اون شب رابطه من عوض شد و انگار دوست داشتن این پسر تغییر کرد تابستون که رفتم خونمون این پسر با من کات کرد( آخه من دانشجو هستم و مال یه شهر دیگه هم هستم) تا نزدیکهای شهریور برگشت گفت من دلم برات تنگ شده و پشیمونه و منم به رابطه برگشتم آخه خیلی دوسش داشتم رابطهمون به نسبت خوب بود انگار بیشتر ارزش منو میدونست ولی دوباره یه اتفاقایی افتاد که انگار اون فرد نسبت به من سرد شد طوری که برگشت به من گفت حوصلمو سر میبری،برام اهمیت نداری،بعضی وقتا دوست دارم ولی بعضی وقتا ندارم منم برگشتم گفتم خب چرا تمومش نمیکنی ; برگشت گفت تو میخوای تمومش کنی به خدا دیگه مغزم نمیکشه درک نمیکنم اون همه دوست داشتن پس چی میشه انگار این فرد دوقطبیه یه بار یه چیزی میخواد یه بار دیگه یه چیز دیگه من الان حالم واقعاً بده طوری که همش گریه گریه بی حالی... به خدا هر کسی که ما رو با همدیگه دیده همیشه میگن که من سرتر بودم ولی پس چرا قدرمو نمیدونه چرا اینطوری باهام رفتار میکنه دوستان به نظرتون من چیکار کنم کمکم کنین