2777
2789
عنوان

بهم گفت بهتراز تو خیلی هست

365 بازدید | 7 پست

دیشب با دوستم دعوام شد بهم گفت اگه بخوام با کسی باشم ادم زیاده تازه خیلی بهتر از تو هستن ولی من میخوام با تو باشم تورو دوس دارم اگه عشقتون این حرفو به شما بزنه چکار میکنید مگه این نیست وقتی واقعا کسی رو دوس داری دیگه چشمت بهتر از اون نمیبینه ☹️

بهش گفتم برو با همون بهتره دیگه پیام نده شما بودین چکار میکردین اعصابم خیلی به هم ریخته سخته واسم تمومش کنم

حرف بدی نزده 

بهتر از تو و من قطعا هست دست بالا دست بسیار است منظورش اینه من تورو میخوام 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید اون حرفو میزد ولی واقعیت اینه کلی ادم بهتر هست فقط وقتی ادم متعهد میشه باید چشم رو همشون ببنده

اروم ک شدی براش توضیح بده حرفی که زد تورو ناراحت کرد چون تو دوست نداری مقایسه بشی وگرنه جفتتون میدونین ادم بهتر همیشه هست برا هر دوتاتون و تاکید کن که اگر دوستت داره مقایسه معنایی نداره تو رابطه

ناراحت نشی هااا.ولی واقعیت همینه😅.البته بهتر از همه ما وجود داره.ولی خوب دوست داشتن باعث میشه نکات منفی همو‌ ب روخ هم نکشیم.کار خوبی کردی بره گم شه کسی ک از الان منت میزارع بهتر از تو هست.توام میگفتی بهتر از تو هم هست حالا ک گفتم ولش کن همین خوبه

یعنی دیگه جوابشو ندم اخه پسرخالمم هست☹️

ااا‌.اخه باید ادب بشه و بی پرده ازین حرفا نزنه.اخه بهتر از همه همیشه وجود داره.اگه برای اون وجود داره باید بدونه برای توام وجود داره