2777
2789
عنوان

قطار زندگی

128 بازدید | 5 پست

من یه دختر ۱۸ ساله تک فرزند بودم و هیچی از سختی و بی رحمی روزگار نمیدونستم و درحسرت خواهر یا برادر.

سال آخر دبیرستان که کنکور داشتم مادرم متوجه شد دوقلو بارداره ...

خیلی روز های سختی بود هم کنکور هم مراقبت از مامان و استرس و..

اونم من که کار خونه اصلا بلد نبودم . مادربزرگم میومدم خونمونمون و میدید که من الویه درست کردم ،عصبانی میشد و بهم تیکه مینداخت که این چیه جلوی دخترش گذاشتم.

موقع امتحان های خرداد مادرم درست یک ماه بیمارستان بستری شد و من دست تنها باید با کنکور ،امتحان نهایی خرید خونه و غذا درست کردن و زیر تیکه متلک های پدر و مادرش که چرا غذا هات تهش میسوزه (درحالی که دوبار بیشتر نسوخت ) داشتم له میشدم .

اما آخرش امتحان ها تموم شد و بچه ها دنیا اومدن و من دانشگاه هم قبول شدم . پدرم نذاشت و گفت آزاد بخون

بعد از یک ترم دیدم تو خونه با دوقلوها نمیشه درس خوند و شهریه دانشگاه و تغذیه و هزینه رفت آمد به دانشگاه رو باید از کجا می آوردم چون بهم نمیدادن یا با منت میدادن.

شهریه بالا بود پس گذاشتمش کنار

نشستم پشت کنکور و دیدم نمیشه اصلا درس خوند رفتم کتابخونه  ... عالی بود

بعد دیدم همش باید بشینم خونه یا وقت دکتر دارن یا خرید دارن یا...

تازگی هم قل بزرگه جراحی کرده و کلی درد داره

. بنده خدا مادرم خیلی دست تنهاست کمکش نکنم نمیتونه 

اما الان ۲۰ سالم شده و باید محکم به اهداف زندگیم بچسبم . فامیل که مسخره میکنن و میگن نوبته ازدواجته اما اصلا اصلا از این حرف خوشم نمیاد...

دوستای صمیمی ام هم هروقت زنگ میزنن از برنامه هاشون میگن از موفقیت هاشون...

یک سال دنبال کار گشتم . مصاحبه دادم. اما هیچی به هیچی 

قطعا همه سختی دارن و من کم کاری کردم

دلم میخواست این هارو که خیلی وقته رو دلم سنگینی می کرد بگم ...

آخییییببیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی که خیلی دیر نیست به این نکته پی میبری که اول باید دلت برای خودت بسوزه بعد دیگرون. قرارم نیس با اسم و مارک پدر مادری یه عده بزنن اینده و زندگیتو تباه کنن و شمام همش دلت بسوزه و آخرشم یه تشکر از دهن کسی نشنوی. 

تو داد و ستد با آدم ها فرقیم نمیکنه کی هست ببینید چی میگیرید و چی از دست میدین. الان دهه بیست زندگیت طلایی ترین دورانته. استفاده کن و حواست به ظرفیت آدم ها باشه. باباتم بره نوکر بگیره برای پرستاری از مادرتون. 

فامیل هم ک تکلیفش مشخصه. شمام روی پر روییت کار کن و اعتماد بنفس داشته باش. آفرین 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

فكر كن پسري . 2 سال رفتي سربازي و حالا برگشتي . از امروز بشين سر درس و مشقت و براي كنكور بخون . مادرت و دو قلوها هم هيچ ربطي به تو نداره . هر كي خربزه ميخوره پاي لرزش هم بشينه . تو فقط به فكر درس و دانشگاه باش . 

یه روزی که خیلی دیر نیست به این نکته پی میبری که اول باید دلت برای خودت بسوزه بعد دیگرون. قرارم نیس ...

اخه مشکلم تنها با درس حل نمیشه برای توجه ب۶ ۷ودم نیاز به پول دارم و خب خانوادم نمیتونن ... باید برم سرکار از طرفی هرجا میرم هیچی به هیچی ....