سلام میشه راهنمایی کنین که چطوری همیشه خونه م برق بزنه؟ یه انگیزه میخوام که همیشه خونه م مرتب باشه. آخه همیشه بهم ریختست دیگه خسته شدم از این همه بهم ریختگی... تروخدا بهم بگید چیکار کنم ...😟
دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه منم به هم ریختست دوتا پسر شیطون دارم هیچ کسم ندارم همش تو خونم ولی بازم وقت کم دارم هر کار میخوام بکنم پسرام میان اینقد تو کارم شیطونی میکنن که بدتر میشه و اعصابم به هم میریزه
هرروز ظرف های هر وعده رو که غذا میخورید همون احظه بشور هرروز صبح میز ایینه و.. رو گردگیری کن هفته ای یکبار ملحفه و روبالش ها رو بشور جمعه هارو بزار برا اتو کردن و لباس شستن گاز رو هروعده بعداز پخت غذا تمیز کن دوروز یکبار جارو بکش
خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من در جریان است
ببین من طاقت اینکه وسط هالمون شلوغ باشه ندارم باید همه چی سر جاش باشه همیشه دسمال میکشم رو میزمیلاو تلوزیون و واپن و...... تقریبا هرروز جارو برقی میکشم و بلافاصله بعدش تی میکشم اشپزخونم گاهی منفجر میشه از شلوغی اما یهو تبدیل ب بهشت میشه ظرفارو ک میشورم همه رو جمع میکن از توو اب چیکون اشغالم بریزه زود با دست جمع میکنم هفته اد دوباره م سرویسارو میشورم اینه خارو هروز میپاکمو......
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد
اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻
خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻