2777
2789
عنوان

زخم زبون مامان

457 بازدید | 32 پست

بچه ها شماه چیکار میکنید مادرتون زخم زبون بزنه ؟ 

مامان من همیشه در حال زخم زدن 

نمتونم هم خونش نرم 

بخاطر بچه هام میرم بخاطر بابام بخاطر داداشم 

هفته ای یبار هم میرم باز زخم میزنه 

قلبم درد میاره 

گاهی میگم کاش بمیرم راحت شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ گفتی،مامان منم اینجوریه البته میفهمم میخواد دلسوزی کنه برام،اما بیشتر ناراحتم میکنه😔

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
حرفشو به زخم زبون نگیر  مامانا فقط زیادی دلسوزن

نه واقعا زخم میزنه 

مثلا شوهر من خدایی هر چی در توانش باشه یا بتونه براشون انجام میده 

یا چیزی داشته باشه میده 

چند ساعت پیش دخترم گفت بابام فلان چیز داره  برات میارم سریع مامانم گفت بابات چیزی داشته باشه به ما نمیده 

من گفتم چرا اینجوری میگی به بچه هر چی خواستید داده انجام داده 

گفت کی و چی به ما داده 

بخدا اشکم در اومد 

خیلی دستمون بی نمک 

آخ گفتی،مامان منم اینجوریه البته میفهمم میخواد دلسوزی کنه برام،اما بیشتر ناراحتم میکنه😔

یجوری رفتار میکنه و زخم میزنه انگار من دخترش نیستم بعد جلو دیگران میگه من هر کاری برای دخترم میکنم 

دقیقا مثل من

امان از دستشون،من که یه وقتایی عصبی میشم یه چیزی میگم بعد پشیمون میشم از کارم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من که شش ماه با مادرم قط رابطم با خانوادشوهرمم یکسال نیمه کلا یکسال هشت ماه ازدواج کردم

کاش منم میتونستم  ولی واقعا نمیشه 

مامانمم خیلی دوست دارم ولی کلا مامانم از هیچکس راضی نیست انگار واقعا مریض

نه واقعا زخم میزنه  مثلا شوهر من خدایی هر چی در توانش باشه یا بتونه براشون انجام میده  ی ...

زیادی نزدیک نشو بهشون

یه کم سر سنگین باش بفهمه ناراحت شدی

اگه دیدی باز تاثیر نداشت رک حرفتو بزن و بگو به من احترام بزار مامان

ولی نزار شوهرت بفهمه سوء استفاده کنه