2777
2789
عنوان

بستری توی بخش اعصاب

2266 بازدید | 98 پست

بنظرتون بستری شدن  تو بخش اعصاب خیلی چیز بدیه؟

مثلا اینکه دیدگاه جامعه و بقیه به ادم بد میشه؟

محیطش چجوریه ؟ ایا واقعا فایده ای داره؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله فایده داره 

دوباره متولد میشی

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

فایده نداره

راهی که من رفتمو شما نرین.

امضا و تاپیک هامو ببین

من از جهنم نجات یافتم فقط باید خودتون بخواید تا بتونید.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
بنظرم آره . چقد بیماری روحی وعصبی زیاد شده😢 یکیش خودم 

کدومش اره؟ اینک فایده داره؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بله فایده داره  دوباره متولد میشی

واقعا؟ میترسم برم بدتر بشم

اولا که نه عزیزم هرکسی ممکنه براش پیش بیاد فقط اگر به فکر استخدامی هستی بیشتر تامل کن و دوما لزومی ن ...

نه رشتم جوری نیست ک برای استخدامی بخوام اقدام کنم 

گفتن ب کسی ک ن ولی اینکه در اینده بخوام ازدواج کنم یا یچیزی باشه ک بخوام استرسش رو داشته باشم رو دوست ندارم

دوبار بستری شدم

۹ جلسه شوک الکتریکی به مغزم زدن

روزی ده تا قرص میخوردم.

امشب با مادرشوهرم داشتیم اون روزارو مرور میکردیم.مادر شوهرم گریه اش گرفت گفت درسته چقدر اذیت شدی و من غصه میخوردم اما خداا نجاتمون داد.

وایییی که جهنم بود

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
فایده نداره راهی که من رفتمو شما نرین. امضا و تاپیک هامو ببین من از جهنم نجات یافتم فقط باید خودت ...

منم همین فکرو میکنم ولی روانشناسم اینو میگه

واقعا؟ میترسم برم بدتر بشم

نه بدتر نمیشی

من از عمم رفته ک حالش بهتر شده

سه ماه موند بعدش بهتر شد و الانم سالهاست تحت نظر  دکتره میره کلینیکش قرصاشو عوض میکنه 

خانواده اش ک راضین هر ۶ ماه میره پیش دکتره 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
دوبار بستری شدم ۹ جلسه شوک الکتریکی به مغزم زدن روزی ده تا قرص میخوردم. امشب با مادرشوهرم داشتیم ...

اوه چ بد 

بقیه با حرفاشون اذیتت نمیکنن؟حس بدی نداری از اینک ی مدت اونجا بستری بودی؟