2777
2789
عنوان

بستری توی بخش اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 98 پست
همه کارا سخته  راه رفتنم اول برات سخت بود حرف زدنم سخت بود نوشتنم سخت بود الان برات سخته؟ن ی ...

ولی من خودم ب تنهایی با بدبختی میرم دکتر :)

هرروز ک از تخت میخوام پاشم ارزو میکنم مرده بودم ولی پا نشم

انقدر کار ریخته رو دستم ولی انجام نمیدم انگار انرژی کافی رو ندارم بدنم نمیکشه

از محبط خونه و دانشگاه خستم و بجر اینا جایی نیستم

نمیدونم ازپسش برمیام یانه ولی مرسی حرف زدی باهام 

حرفات خیلی منطقین ولی برای من توی این مود درکشون سخته

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
میگذره و اوضاع بهتر میشه  چون تو قراره همه چیو درست کنی

وقتی این جملات رو میبینم یاد روانشناسی زرد میفتم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم بستری بود اما به جا اینکه خوب شه بدتر شد سعی کن خودت به خودت آرامش روحی بدی نه با بستری شدن

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
ولی من خودم ب تنهایی با بدبختی میرم دکتر :) هرروز ک از تخت میخوام پاشم ارزو میکنم مرده بودم ولی پا ...

متوجه ای ک الان قوی بودنتونشون دادی

گفتی من تنهایی میرم دکتر 

حالا ببین من نمیتونم تنهایی برم دکتر سختمه 

تو از پسش برمیای 

منم از تو ممنونم با حرف زدن باهات دوباره بهم یاد اوری شد ک باید برم دنبال درمان مشکلاتم 

و واقعیت صحبت باهات برام لذت بخش بود 

ارزو میکنم حال دلت خوبه بشه و لبخند زندگیو ببینی💛🌼

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
وقتی این جملات رو میبینم یاد روانشناسی زرد میفتم

اینا جملاتین ک من ب خودم میگم

جلو اینه وقتی ک با زور میام بیرون بخودم این جمله رو میگم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
زنده باشن  اینکه خودشم حس بدی نسبت ب خودش نداشته باشه هم هست  بعد عموی شما سنو سالی داره ...

ممنونم. نه حس بدی نداره خیلی عادیه براش و ضمنا الان 35 ساله که این بیماری رو داره یعنی از قبل تولد من، سی ساله بوده اولین حمله عصبیش. 

البته اون موقع ازدواج کرده بوده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

یعنی خدا منم نجات میده ؟؟؟

حتما نجاتت میده شک نکن

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.