2777
2789
عنوان

بستری توی بخش اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 98 پست
اسی  حرف مردمو بزار کنار مردم ظاهر بینن اگ افسردگی شدید داری تا درمان نشی مردم قضاوتت میکنن چ ...

میدونم حرفات درستن

ولی اخه نمیدونم اینکه فامیل میفهمن بالأخره 

همیشه کسی بودم ک ب دید بقیه زندگی خوبی داشتم و از نطرشون خوب بودم 

از این میترسم بعدا با ثبت شدن پرونده ی پزشکی و اینا برای زندگیم مشکل پیش بیاد 

و اینکه قبولم ندارم با بستری حالم بهتر شه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خیلی سوال بدیه نمی‌دونم واقعا  بهم میریزم میخوام زندگیمو تموم کنم ولی حتی دلیلی براش ندارم ف ...

دوست خوبم ایشالا حالت با کمک خدا خوب میشه. مطمئن باش یه روزی حالت بهتر خواهد شد فقط کافیه خودتم یه کم تلاش کنی.

ببخشید سوال کردم چی باعث افسردگیت شده، فقط واسه خاطر اطلاعات خودم بود. میخواستم ببینم افسردگی فقط به خاطر مشکلات زندگی ایجاد میشه یا همینطوری هم ممکنه کسی دچارش بشه

زندگی جاری است ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری نیستم  فقط خیلی خیلی بهم میریزم و عصبی مقشم اونم بدون دلیل  نفسم بالا نمیاد ب ...

پیش روانپزشک برو حتما

برای همه نباید ی نسخه پیچید

اگ اونم خانم خودش حالش خوب شده دلیل نداره همه بتونن خودشونو خوب کنن

دکترا درس خوندن سالهای زیاد با مریضای مختلف برخورد داشتن تجربه کسب کردن اعتماد کن و انجام بده

براتم مهم نباشه کی چی میگه مهم حال خودته اینکه ی روزایی بیاد ک توام حالت خوب باشه انگیزه داشته باشی زندگی برات قشنگ باشه 

این مهمترینه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
بنظر من افسردگی قدم اولش از عدم وجود خدا و شناخت خودمون وارد زندگیمون میشه. وقتی ما اونقدری درک ندا ...

من خیلی خیلی خدارو قبول داشتم میدونی واقعا بخاطر هرکار اشتباهی عذاب وجدان داشتمو توبه و فلان 

ولی از یجایی شروع شد ک من باورمو از دست دادم

میدونم گفتنش اینجا درست نیست ولی حتی توی این لحظه شک دارم ب بودن خدا  چندسال پیش همچین روزی رو هم اصور نمیکردم ولی الان واقعا هیچ باوری ب هیچی ندارم و نمیدونم چرا زندم و چرا نباید خودکشی کنم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
میدونم حرفات درستن ولی اخه نمیدونم اینکه فامیل میفهمن بالأخره  همیشه کسی بودم ک ب دید بقیه زن ...

با پزشکت صحبت کن 

بهش بگو شرایطتو راه حلی بهت میده حتما

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

استارتر من اومدم نوشتم که بدونی یه از جهنم برگشته هستم.

که امیدوار بشی برای برگشت به زندگی و شاد باشی.

اصلا هدفم از برگشتن به نینی سایت این بود که به همه بگم بلند بشن و درمان کنن خودشونو.چون من طعم و لذت شادی رو چشیدم و دوست دارم هرکسی مثل من بیماره هم بچشه.چون دوست دارم بقیه هم قوی باشن و به خودشون و خدای خودشون تکیه کنن.ما انسان ها قدرت های فوق العاده ای داریم...فقط کافیه به خودمون اطمینان کنیم.

شکر گذاری یادت نره.

شب بخیر

برات ارزوی روحی شاد و بدن و ذهن سلامتی رو دارم.خیر پیشت باشه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
دوست خوبم ایشالا حالت با کمک خدا خوب میشه. مطمئن باش یه روزی حالت بهتر خواهد شد فقط کافیه خودتم یه ک ...

توی زندگی همه مشکلات کمو زیادی وجود داره

بنظرم منطقیه بخاطر مشکلاتی ک پیش میاد ناراحت بود 

ولی نمیدونم من دلیل خاصی ندارم برای حال بدم

بنظر من افسردگی قدم اولش از عدم وجود خدا و شناخت خودمون وارد زندگیمون میشه. وقتی ما اونقدری درک ندا ...

آخه خواهرم بعضی حکمت ها هم دهن آدمو سرویس میکنه. من الان در این مرحله ام. نمیتونم بعضی چیزا رو قبول کنم. از خدا دلگیرم

زندگی جاری است ...

من خیلی خیلی خدارو قبول داشتم میدونی واقعا بخاطر هرکار اشتباهی عذاب وجدان داشتمو توبه و فلان  ...

همشو تجربه کردم گلم...

باورت رو تقویت کن.قران با صوت عبدالرحمن مسعد گوش کن

یادت باشه خودکشی راهی یک طرفه به جهنم ابدیه.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
پیش روانپزشک برو حتما برای همه نباید ی نسخه پیچید اگ اونم خانم خودش حالش خوب شده دلیل نداره همه بت ...

من سن زیادی ندارم و حرفاتو قبول دارم 

میدونی خیلی میترسم درسته دکترا درس خوندن و تجربه ی زیادی دارن ولی راحت دوز قرصارو بیشتر میکنن و نسخه مینویسن اگر من با همین قرصاشون خودکشی کنم کسی نیست جلو دارم بشع؟ منظورمو متوجه میشی؟ فقط حس میکنم اونقدر اهمیت نمیدن و راحت نسخه ی قرصو دارو بستری میدن

آخه خواهرم بعضی حکمت ها هم دهن آدمو سرویس میکنه. من الان در این مرحله ام. نمیتونم بعضی چیزا رو قبول ...

من تو زندگی سختی های زیادی کشیدم.برادرم بغلم فوت شد جوون ۲۴ ساله

پسر ۵ ماهه از دست دادم مشکل ژنتیک داشت

توی غربت بدون خانواده و .....

خیلی چیزای دیگه که نمیخوام سرت رو درد بیارم....

اما من به حکمت خدا ایمان اوردم و به خواست خدا راضی شدم.

همشو تجربه کردم گلم... باورت رو تقویت کن.قران با صوت عبدالرحمن مسعد گوش کن یادت باشه خودکشی راهی ی ...

خب همین حرفی ک شما زدین هم خودش ی نوع تناقضه 

بهم میگن خدا مهربونه بعد میگین خودکشی کنی میری جهنم؟ یعنی خدا نمیدونه من چقدر ناراحت و غمگینم و احساس میکنم توی این دنیا جایی برای من وجود نداره ک تصمیم ب انجام این کار گرفتم

همین چیزاس ک گندمیزنهه ب باورام

آخه خواهرم بعضی حکمت ها هم دهن آدمو سرویس میکنه. من الان در این مرحله ام. نمیتونم بعضی چیزا رو قبول ...

چون خدارو خارج از خودت میبینی

خدا توو وجودته و انرژیه ک تو داری ب زندگیت میدی

زندگی سخته خیلیی ام سخته لاقل برا من ک وحشتناک سخت بوده

منم ب خودکشی فکر کردم ولی ته هما ماجرا ها فهمیدم کسی ک نجاتم میده خودمم ن خانواده ن همسایه ن دوست ن عشق هیچ کس نمیتونه نجاتم بده جز خودم

و فهمبدم خدا در واقع خود من هستم امید من هست 

دکتر کسیه ک تحصیل کرده و تجربه دیده 

عقل من میگه کمک بگیر چون نیاز داری و دکتر میشه ی امید برا من ک من میتونم حالم خوب بشه چون راهکار هست

من سن زیادی ندارم و حرفاتو قبول دارم  میدونی خیلی میترسم درسته دکترا درس خوندن و تجربه ی زیادی ...

وقتی دوز قرص های بیشتر میشد من بیشتر و بیشتر حالم بد میشد.بعدش اعتیاد پیدا کردم به قرص.بعد هی حالم بدتر و بدتر شد.بعد قرصا باعث هذیان توهم وراه رفتنم تو حالت غیر هوشیاری میشدن...