2777
2789
عنوان

بستری توی بخش اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 98 پست
نه بدتر نمیشی من از عمم رفته ک حالش بهتر شده سه ماه موند بعدش بهتر شد و الانم سالهاست تحت نظر &nbs ...

خیلی ترس اینو دارم ک یکی اینکه دیدگاه جامعه بهم تغییر کنه و نتیجه ای نگیرم  

همش میگم من برم اینجا؟ پذیرشش واقعا سخته

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
منم همین فکرو میکنم ولی روانشناسم اینو میگه

به شخصه معتقدم روان شناس ها و روان پزشک ها شعر زیاد میگن

من یه افسردگی ساده داستم.انقدر روانشناس و روانپزشک واسه پول خودشون بهش پر و بال دادن واسه اینکه رفت و امدم از مطبشون قطع نشه که من تبدیل به یخ دیوانه و روانی خالص شدم.

تا روزی که تصمیم گرفتم بعد ۵ سال داروها قطع کنم و اون ادم سابق نباشم.حمله عصبی بهم دست میداد اثر ترک دارو میومد اما تحمل میکردم و صبرررر

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکرو میکنم ولی روانشناسم اینو میگه

من پیش روانپزشک رفتم 

قرص داد میخورد در طول روز گیج بودم و نمیتونستم کار کنم 

کار منم نیاز ب دقت داشت مسئول کنترل کیفی ازمایشگاه بودم

گذاشتم کنار همه رو انداختم دور

میخواستم برم دوباره ک استادم برای پروژه ای دعوت ب همکاری کرد ازم 

منم نرفتم ولی واقعا نیازه ک برم چون استرسم و اضطرابم غیر قابل کنترل شده 

توام هرچی دکترت گفت انجام بده 

روانشناست ن بلکه روانپزشک باید تصمیم ب بستریت بگیره

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
به شخصه معتقدم روان شناس ها و روان پزشک ها شعر زیاد میگن من یه افسردگی ساده داستم.انقدر روانشناس و ...

اخه تمایلم به مرگ خیلی داره زیادو زیاد تر میشه دوز قرصام همش رفته بالا با این وجود هم باز خوب نیستم 

بنظر خودم اگر قرصارو  و جلسات روانکاوی رو قطع کنم زندگیمو تموم میکنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خیلی ترس اینو دارم ک یکی اینکه دیدگاه جامعه بهم تغییر کنه و نتیجه ای نگیرم   همش میگم من برم ا ...

عمه من توهم میزد 

بستگی داره ک حالت چطور بشه اگ عمم نمیرفت ممکنه بود ب خودش یا اطرافیانش اسیب بزنه 

الان ولی ارومه 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
اوه چ بد  بقیه با حرفاشون اذیتت نمیکنن؟حس بدی نداری از اینک ی مدت اونجا بستری بودی؟

تحقیر میشدم.مسخرم میکردن.هرجا میرفتم میگفتن اوه باز دیوونه اومد.

هیچ ارزشی نداشتم.دیگه از چشم شوهرمم افتاده بودم.فقط مادرشوهرم بود که نور امید رو تو دلم روشن می کرد.

میگفت تو میتونی خوب بشی تو قوی هستی بخاطر بچه هات قوی باش.

الام انقدر قوی و با اعتماد بنفس شدم کلا یه ادم دیگه هستم.کسی جرئت اون حرفای قبلی رو به خودش نمیده.من یه دوره ی ۵ ساله اونطوری شدم‌قبلش هم با اعتماد به نفس بودم.اما بعد ازین بیماری من خیلی قوی و صبور شدم.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
عمه من توهم میزد  بستگی داره ک حالت چطور بشه اگ عمم نمیرفت ممکنه بود ب خودش یا اطرافیانش اسیب ...

من افسردگیه جز خودم ب کسی اسیب نمیزنم

تحقیر میشدم.مسخرم میکردن.هرجا میرفتم میگفتن اوه باز دیوونه اومد. هیچ ارزشی نداشتم.دیگه از چشم شوهرم ...

خداروشکر ک بهتر شدی

حالا بنظرت من بدون بستری چجوری زندگیمو جمعو جور کنم؟ خیلی خیلی بهم ریختم

چی باعث شده افسرده بشی؟

خیلی سوال بدیه

نمی‌دونم واقعا 

بهم میریزم میخوام زندگیمو تموم کنم ولی حتی دلیلی براش ندارم

فقط احساس پوچی دارم 

اخه تمایلم به مرگ خیلی داره زیادو زیاد تر میشه دوز قرصام همش رفته بالا با این وجود هم باز خوب نیستم& ...

نمیگم قرص هاتو یه دفعه قطع کن هیچوقت.چون خودم منطقم این بود که یا میمیرم یا یکبار برای همیشه ترک میکنم و راحت میشم.من با قرص حالم خیلی بد میشد.بهم نمی ساخت.قرص میخوردم تمایل به خودکشی دعوا و بدبینی داشتم.بدنمم بهش وابسته شده بود دیگه بجای ده تا گاهی روزی تا ۳۰ تاشو میخوردم.من همیشه منگ بودم سیگار و قلیون می کشیدم ۳۰ کیلو چاق شده بودم.زشت شده بودم.به خودم نمی رسیدم.خونم شبیه اشغال دونی شده بود برای بچه هام غذا نمی پختم و مثل یه اشغال عوضی روانی کتکشون میزدم.

اسی 

حرف مردمو بزار کنار

مردم ظاهر بینن اگ افسردگی شدید داری تا درمان نشی مردم قضاوتت میکنن چون ظاهرت نشون میده 

ولی اگ بری درمان بشی هیچ کس متوجه نمیشه ک قبلا افسرده بودی 

بعدم تو حالت بد بودنی سردرد داشتنی مردم بدادت رسیدن ک الان نگران قضاوت شدن از سمت اونایی؟

مغزت نیاز داره روحت نیاز داره پس انجام بده 

نمیگم قرص هاتو یه دفعه قطع کن هیچوقت.چون خودم منطقم این بود که یا میمیرم یا یکبار برای همیشه ترک میک ...

من اینجوری نیستم 

فقط خیلی خیلی بهم میریزم و عصبی مقشم اونم بدون دلیل 

نفسم بالا نمیاد بدنم میلرزه 

اصلا ب خودم اعتماد ندارم همه چی خیلی برام بهم ریخته شده نمی دونم از افسردگیه یا برای سنمه ولی هیچوقت انقدر بهم ریخته و خسته نبودم 

خداروشکر ک بهتر شدی حالا بنظرت من بدون بستری چجوری زندگیمو جمعو جور کنم؟ خیلی خیلی بهم ریختم

بنظر من افسردگی قدم اولش از عدم وجود خدا و شناخت خودمون وارد زندگیمون میشه.

وقتی ما اونقدری درک نداریم که خدا قادر هست و تمام امور به دست خدا اداره میشه پس نگرانی نباید باشه.وقتی به حکمت و خواست خدا راضی نمیشیم.وقتی دلمون سیاه میشه.

من دلم سیاه شده بود.من قدم قدم از خدا دور میشدم.اما گوشه ای از دلم هنوز خدا بود.همون گوشه ی نورانی همون نقطه ی سفید بین تمام سیاهی رو بهش پر و بال دادم.خدارو بیشتر خواستم بیشتر سمتش رفتم.ببین من ته خط بودم.من ۵ بار خودکشی کرده بودم.من دیگه اب از سرم گذشته بود.من توی جهنمی زندگی میکردم که خودم بخاطر ناشکری از حکمت خدا ساخته بودم.