2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 127 پست
آخه از بچگی باهم بودیم ، تاپارسال هی میگف میام میام نمیومد میگف باخونوادت صحبت کن میکردم ولی ی بهونه ...

دوست داشت میومد اسی...خودتو درگیر این ادما نکن روابط ازدواجی بعد سه الی ۹ ماه باید ب ازدواج ختم شن وگرنه یکی از طرفین میلی ب ازدواج نداره چرا خودتو کوچک می‌کنی اخه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
آخه از بچگی باهم بودیم ، تاپارسال هی میگف میام میام نمیومد میگف باخونوادت صحبت کن میکردم ولی ی بهونه ...

فیلمشه . الکی حرف جدی شدن میزده که تورو کنار خودش نگه داره 

الانم فهمیده دلت باهاشه میگه بزار همینجوری باهات بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداشتیم .  ولی انگار من شدم براش ی ابزار برای نیازش کلا میگ ازدواج‌نه ولی چبزای دیگ باشه .& ...

چ نیازی؟؟ ینی چی ازدواج نه چیزای دیگ باشه اخه خودت یکم فکر کن:(((( ؟؟؟

دوست داشت میومد اسی...خودتو درگیر این ادما نکن روابط ازدواجی بعد سه الی ۹ ماه باید ب ازدواج ختم شن و ...

همش امیددارم میترسم حسرتش ازینک مال یکی دیگ بشه  . همش میگم شاید درست شد شاید اومد

باهاش ‌  صحبت کردی ببینی براچی یهو میگ ازدواج نکنیم؟؟

میگ حالم خوب نیست حوصله ندارم . اصلا میپیچونه سکوت میکنه 

میگ من دارم زندگیم میکنم تو نمیتونی برو‌. منم پای رفتن ندارم . وقتیم جدامیشیم میاد  باز. روز از نو روزی از نو

میگ حالم خوب نیست حوصله ندارم . اصلا میپیچونه سکوت میکنه  میگ من دارم زندگیم میکنم تو نمیتونی ...

باهاش کات کن و بگو من بازیچه تو نیستم..هروق حوصله داشتی بیا خاستگاری اگم نداری ک خدافظ..

حدقل میفهمی براش ارزش داری یا نه.. حتی اگ برگشت بگو تصمیمم جدیه و فقط دو سه ماه پات میمونم..نیومدی ازدواج میکنم منم

باهاش کات کن و بگو من بازیچه تو نیستم..هروق حوصله داشتی بیا خاستگاری اگم نداری ک خدافظ.. حدقل میفهم ...

یعنی بنظرت اگه کامل قیدشو بزنمو برم حتی خطمو عوض‌کنم ممکنه ب خودش بیاد 

همش امیددارم میترسم حسرتش ازینک مال یکی دیگ بشه  . همش میگم شاید درست شد شاید اومد

ن عزیزم ببین اگر هم واقعا دوست داشته باشه ی بار جدی بگو فلانی تا هفته دیگ با خانواده اومدی اومدی نیومدی دیک خدافظ تو اون ی هفته هم اصلا ن پیام بده ن جواب بده ن زنگ بزن نه هیچییییییی هیچ ارتباطی نداشته باش بزار قشنگ سنگاشو وا بکنه( خیلی مهمه ک اصلا ارتباطی باهاش نداشته باشی تو اون ی هفته ) بعد ی هفته اگ اومد ک هیچ اگ نه هم باز پیام نده برو دنبال زندگیت دیگ خودتو کوچیک‌نکن خودش ی روز میفهمه چقد ادم خوبی بودی ک انقذ ب پاش موندی دیک هم فراموشش کن ن چک‌کن ببین با کیه کجاست ویکار میکنه هیچ اگ اهل رابطه ای وقتی شرایطشو داشتی برو با یکی دیگه دوست شو ولی ب هیچ عنوان مطرح نکن با کسی بودی به هیچ عنوان و قصدتم اگ ازدواجه مطرح کن همون اول بکو سه ماه اشنا شیم اوکی بودیم مزدوج میشیم اگ میخوای بیا اشنا شیم 

ن عزیزم ببین اگر هم واقعا دوست داشته باشه ی بار جدی بگو فلانی تا هفته دیگ با خانواده اومدی اومدی نیو ...

آخه ب زبون راحت هس خیلی سخته بخام قیدشو بزنم . بیشترمیخوام ی کاری کنه فکرکنه واقعا واسه همیشه رفتم ب خودش بیاد.       ازین جداییا هم خیلی داشتیم حتی دوماه شده بود جداشده بودیم ولی برگشت

یعنی بنظرت اگه کامل قیدشو بزنمو برم حتی خطمو عوض‌کنم ممکنه ب خودش بیاد 

اره حتما...

حدقل میفهمی واقعا دوستت داره یا نه..

فلا خطتو عوض نکن ببین چی پیش میاد .. ولی اگ برگشت دیگ جوابشو نده و تو برنگرد..بگو منم حوصله رابطه ی آبکی رو ندارم..یا بیا خاستگاری یام اگ نمیخای منو برو پی زنوگیت

یاد خودم افتادم ک ۱۴ سالم بود اومدو منو تا ۱۹ سالگی بازی داد..دقیقا۵سال باهاش بودم و بعدم پرتم کرد ا ...

من الان ۲۳سال دارم . کلی افسرده شدم عصبی شدم بخاطرش قید دانشگاه زدم کلب موقعیتامو رد کردم

اره حتما... حدقل میفهمی واقعا دوستت داره یا نه.. فلا خطتو عوض نکن ببین چی پیش میاد .. ولی اگ برگشت ...

ببین اگ خطمو عوض نکنم فکر میکنه منتظرش نشسم  میدونه نمیتونه قیدش بزنم . میخام ی کارکنم فکرکنه واااقعا رفتم 😄