2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

1490 بازدید | 127 پست

سلام 

من با عشقم هفت سال باهمیم اما تازگیا نسبت بهم خیلی سردشده خیلی کات میکنه ولی باز برمیگرده . قبلا قصدش ازدواج بود اما حالا توچشام نگاه میکنه میگه ازدواج نه . همین جوری دوستی ادامه بدیم . اصلا گرم نیس باهام  بودو نبودم واسش فرق نداره 

بچها بگید چیکارکنم منم خستع شدم بعد این همه سال دلمم نمیاد قیدشو بزنم چیگارکنم بنظرتون به خودش بیاد؟ خوب شه ؟

بهت نوید میدم از هم جدا میشین 

منم دقیقا همین تجربه رو دارم 

ماهم کاتامون طولانی بود الان ۶ماهه از هم بی خبریم 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت سااله نگرفتت ...انتظار نداشته باش ازین ب بعد هم ازدواج کنیم ولش کن بخدا برو پی زندگیت تا کی میخوای بلاتکلیف باشی؟؟؟ 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
بهت نوید میدم از هم جدا میشین  منم دقیقا همین تجربه رو دارم  ماهم کاتامون طولانی بود الا ...

سری قبل جداشدیم بعد از دوماه اومد . ولی سرد هست و اینکه قید ازدواجو زده  . زبونی راحته اخع 

هفت سااله نگرفتت ...انتظار نداشته باش ازین ب بعد هم ازدواج کنیم ولش کن بخدا برو پی زندگیت تا کی میخو ...

نمیتونم آخه  دلم نمیاد زورم میگیره بعد از این همه قولو قرار یهو قیدمو زده الکی

سری قبل جداشدیم بعد از دوماه اومد . ولی سرد هست و اینکه قید ازدواجو زده  . زبونی راحته اخع  ...

بعله ولی تهش جداییه ازت دل کنده الکی داری زور میزنی 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
نمیتونم آخه  دلم نمیاد زورم میگیره بعد از این همه قولو قرار یهو قیدمو زده الکی

ول کن بابا الان زورت بیاد بهتر از اینه ک بیشتر به بازی گرفته شی...ی درصد اگ واقعاً عاشقت بود تا حالا باید دو تا بچه میداشتین...یا بی مسئولیته یا سرگرمی ای براش باور کن بعدم اون هیچی از قولایی ک بهت داده رو یادش نمیمونه...رابطه هم داشتین؟؟

هفت سال عمرتو به فنا دادی چندسال دیگه هم میخوای به فنا بدی😐😑؟ من کلا رابطه بالای شش ماه هفت ماه ن ...

آخه از بچگی باهم بودیم ، تاپارسال هی میگف میام میام نمیومد میگف باخونوادت صحبت کن میکردم ولی ی بهونه میاورد 

خب چرا میرهو برمیگرده آخه

ی کیس بهتر پیدا میکنه میرع باش حال میکنه طرف میفهمه این پسره گه خاصی نیس ولش میکننددوباره میاد با تو اعتماد به نفس از بین رفتش ترمیم شههه

ول کن بابا الان زورت بیاد بهتر از اینه ک بیشتر به بازی گرفته شی...ی درصد اگ واقعاً عاشقت بود تا حالا ...

نه نداشتیم . 

ولی انگار من شدم براش ی ابزار برای نیازش کلا میگ ازدواج‌نه ولی چبزای دیگ باشه . 

ی کیس بهتر پیدا میکنه میرع باش حال میکنه طرف میفهمه این پسره گه خاصی نیس ولش میکننددوباره میاد با تو ...

بعید میدونم بره باکسی . همش میگ من حوصله رابطه ندارم من حوصله هیچکسو ندارم