2777
2789
عنوان

طلسم و دعا با موی سر ممکنه ؟؟کممممک

13508 بازدید | 10 پست

سه ماه پیش رفته بودیم شهرستان برای عروسی.

اونجا یکی از فامیل های نزدیک که خیلیم رابطه اوکی ای داریم با هم  در حد بگو بخند ولی در چهار چوب احترام و فاصله.

نشسته بودم با کسی صوبت میکردم این خانم ام اومد بالا سرم یهو دیدم موهامو گرفته دستش (شبیه ناز کردن که خیلی تعجب کردم به این حرکتش) چون براشینگ کرده بودم نرم شده بود

بعدش دیگه ندیدمش و برگشتم شهر خودم و اون خانم هم تا به حال به شهر من نیومده که بگم دعایی چیزی بخواد بندازه تو خونم

ممکنه اون خانم با مو سرم بتونه طلسمی دعایی برای بسته شدن بخت نوشته باشه بدون اینکه تو خونه مون بندازه؟؟؟

چون سابقه داشته تو خانوادشون از این حرکات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خطرناک ترین نوع دعا هم با مو سر انجام میشه

آخه تو اینستاگرام دیدم میگن اون دعا رو باید نزدیک اون شخص کنه که تاثیر داشته باشه یا یه چیزی بپاشونه دم در خونه

ولی اون خانم حتی تا به حال نیومده شهر من چه برسه پاش به خونم باز شه