2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصیت خوبش اینه وقتی اشتی هستیم مهربونه حرف حرف منه هرکاری بگم انجام میده خصوصیت بدش امان از روزی که قهر باشیم تبدیل میشه به یک غول بداخلاق بی رحم لجباز که شک میکنم اصلا دوسم داشته باشه

بد:

خیلی بی خیاله . خیلی آرومه.

کم حرفه.

حرف عاشقانه کم می‌زنه

خوب:

مهربونه

تا حالا حرف بدی بهم نزده

تا حالا با من دعوا نکرده

با من خیلی خوب رفتار میکنه

با خانوادم خوبه

تحصیلات و کار خوبی داره که من بهش افتخار میکنم

دست و دلباز هست

خصوصیات مثبت۱۰۰ درصد خصوصیات منفی ۱بار خیانت کرد ۱۰۰-۱=۰?

بخشیدیش 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خصوصیات مثبت زیاد داره: خیلی محبت کلامی داره، زرنگ و پول درار هست، رفیق‌باز اصلا نیست، خانواده دوست و چشم پاک و ادم حسابیه. حمایت‌گره، بلده کجا چیکار کنه نیاز نیست عین بچه دوساله بهش همه چی رو گفت. همه‌جا عشقشو نشون میده و از این بابت خجالت نمی‌کشه. اولویت اولش خانواده هست. خیلی خوش برخورد و خوش سر و زبونه

خصوصیت منفی: خیلیییییی ریلکس و همه‌چی رو دیگه آسون می‌گیره بعضی وقتا که عصبی‌ام این خصلتش میره رو مخم. یا وقتایی که عصبی هستم خیلی زیادی مسخره‌بازی درمیاره که جو عوض شه ولی من بدتر عصبی می‌شم

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵