ببین خیارها رو بشور و کاملااااا خشک کن. وسط هر کدوم با خلال دندون یکی دوتا سوراخ راه بدر بزن. بعد همه رو تو ظرفت کیپ تا کیپ بچین که اصلا بینشون فضا نباشه و نتونن تکون بخورن. چند حبه سیر، سبزیای معطر مثل نعنا خشک و مرزه و ترخون و شوید بریز روشون، یه مشت کوچیک هم نخود خام بریز. بعد آب جوشیده سرد شده رو نمک بزن تا حدی که کاملا شورررر باشه آب نمکت و کمی سرکه بجوشون و بهش اضافه کن. میتونی سرکه هم نریزی ولی اگر میریزی حتما بیست دقیقه ای دقیقه بجوشون و بذار حتماااا سرد سرد بشه. بعد آب نمک سرد رو بریز روی خیارا و درش رو محکم ببند. یکی دو روز بیرون یخچال و بعد بذار داخل یخچال. نوش جونت
نکته خیلی مهم: ظرفت حتی یه سوراخ ریز هم نباید داشته باشه وگرنه خیارشورت له میشه.