2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیارها رو بشور و کاملااااا خشک کن. وسط هر کدوم با خلال دندون یکی دوتا سوراخ راه بدر بزن. بعد همه رو تو ظرفت کیپ تا کیپ بچین که اصلا بینشون فضا نباشه و نتونن تکون بخورن. چند حبه سیر، سبزیای معطر مثل نعنا خشک و مرزه و ترخون و شوید بریز روشون، یه مشت کوچیک هم نخود خام بریز. بعد آب جوشیده سرد شده رو نمک بزن تا حدی که کاملا شورررر باشه آب نمکت و کمی سرکه بجوشون و بهش اضافه کن. میتونی سرکه هم نریزی ولی اگر می‌ریزی حتما بیست دقیقه ای دقیقه بجوشون و بذار حتماااا سرد سرد بشه. بعد آب نمک سرد رو بریز روی خیارا و درش رو محکم ببند. یکی دو روز بیرون یخچال و بعد بذار داخل یخچال. نوش جونت

نکته خیلی مهم: ظرفت حتی یه سوراخ ریز هم نباید داشته باشه وگرنه خیارشورت له میشه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

خیار رو بچین تو شیشه بینا بین خیارا ترخون، فلفل اگه دوست داری تند بشه و سیر بریز 

آب رو بگذار بجوشه نمک و سرکه بریز روی آب مزه بزن به مقداری که ترشی و نمکش به سلیقته یک کم بیشتر یعنی شور تر و ترش ترآب رو همین طور داغ بریز روی خیار ها تا لب به لب شیشه ، در شیشه رو ببند دوروز بگذار بیرون از یخچال بعد بگذار یخچال یا جای خنک هم ترد میشه هم کپک نمیزنه

ببین خیارها رو بشور و کاملااااا خشک کن. وسط هر کدوم با خلال دندون یکی دوتا سوراخ راه بدر بزن. بعد هم ...

ممنونم ازت عزیزدلم فقط چه قد آب بریزم چند لیوان آب چند لیوان سرکه و قدر نمک چه قدر خیار 

ممنونم ازت عزیزدلم فقط چه قد آب بریزم چند لیوان آب چند لیوان سرکه و قدر نمک چه قدر خیار  

عزیزم آب و خیار به اندازه حجم ظرفت، نمک به اندازه ای که آب نمک شووووور درست کنی و سرکه هم اندازه نصف فنجون حدودا، راستی فلفل تند یادم رفت. اونم بریز

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن