2777
2789

بچه ها لطفا اول دقیق بخونین و بعد راهنماییم کنین بگید چیکار کنم اخه🥲من الان ۵ساله با یه پسرم

اون ۱۰سال ازم بزرگتره تو ی شهر دیگس اصن من تهرانم اون تبریز!حقیقتش تاحالا همو ندیدیم!ولی خب واقعا از حسش ب خودم مطمعنم...!کل خاندان خودم خودش همه میدونن...!بهش میگم کِی میای جلو میگه من هیچی ندارم درحالی ک پارس صفر داره کارشو داره ولی خب خونه نداره ک اونم بابا مامانم میگن ما میدیم بشینین:)ولی همش میگه من میترسم من میترسم یروز یچی بخوای و من نداشته باشم بخرم واست و ....!

خیلی ترسوعه خیلی منفی نگره خیلی نا امیدی با۲۸سال سن...هرچی میگم باهم درست میکنیم میریم سرکار

ولی خب انگار ن انگار..

بنظرتون برای چیه؟میاد جلو؟اینکه دوسم داره اصلا شکی نیستا توش!ینی خواهراش برادراش مادرش همشون میگن اسمت از زبونش نمیفته اما خب...!میگه میام

ولی ن فعلا...پس کِی اخه

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی یبار ببینیش حداقل شاید اصلا شکل عکساش نباشه

من کلا یبار دیدمش اونم ن درست حسابی بیمارستان بستری بودم تازه ب هوش اومده بودم ۲سال پیش

فقه ی نگاهش کردم 

همین

۵ سال و همو از نزدیک ندیدین

من کلا یبار دیدمش اونم ن درست حسابی بیمارستان بستری بودم تازه ب هوش اومده بودم ۲سال پیش

فقه ی نگاهش کردم 

همین

منم عین توام دوساله با یکی بودم عین تو ده سال ازم بزرگتر من تهران اون مشهد

تاحالاهم همو ندیدیم

من هی دوسال گفتم پس کی میای هی میگفت معلوم نیس ولی قول میدم بیام تااخر کفری شد گفت رابطمون براش جدی نیس

قلبم شکست ولی فهمیدم روابط مجازی کشکن

واسه ساختن یه رابطه باید چندین ساعت رو در رو حرف زد خانوادشو ببینی با خودش بری بیرون رفتار واقعیشو ببینی

خداییش ادما تو مجازی و واقعیت باهم فرق دارن

به خودت بگو شد شد نشد به یه ورم

مگه حالا چندسالته این نشد یکی بهترش

اینقدم بهش اصرار نکن بذار بدستت بیاره که قدرتو بدونه