2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیک کردم و از شدت استرس نمیتونستم چشمامو باز کنم:)

به خودت تلقین نکن

ذکر بگو فیلم طنز نگاه کن خودت رو از این حالت دربیار

دعا بخون ورزش کن تا بدنت قوی بشه

کتاب بخون هر کاری که بهت آرامش بده و از استرس

دورت می‌کنه رو انجام بده 

به خودت تلقین نکن ذکر بگو فیلم طنز نگاه کن خودت رو از این حالت دربیار دعا بخون ورزش کن تا بدنت قوی ...

گیتار میزنم فقط،اومدم نماز بخونم بخاطر سجده سردرد و سرگیجم بیشتر شد ول کردم

هر از گاهی قران میخونم ولی دو روزه از جام نمیتونم تکون بخورم تو حالت دراز کش هم سرگیجه دارم

۴ مااااه خیلیههه

1 سال هم خيليه . آدم يه هفته قرص خواب ميخوره . روز هشتم كه نميخوره خوابش نميبره . 4 - 5 روز طول ميكشه تا دوباره مثل قبل بتونه بدون قرص بخوابه . پس اگر كسي يك سال قرص بخوره چي ميشه ؟ گول مزخرفات اين دكترها رو نخور . اين ها اكثرشون هيچي حاليشون نيست . رشته ي پزشكي رو براي خدمت به خلق كه انتخاب نميكنن . براي خدمت به حساب بانكي شون انتخاب ميكنن . دغدغه شون هم خوب شدن بيمار نيست . دغدغه شون بيمار نگه داشتن آدمه . اگر يه دفعه قص خودتو ترك كني يه مشگل ديگه پيدا ميكني و باز هم بايد بري پيشش يه داروي ديگه بخوري . خودت عقل داري . ميخواي اين دارو رو ترك كني به خودت زمان بده . اگر 4 ماه زياده تو 2 ماه اين كارو كن . ولي يه دفعه اي قرص خودتو ترك نكن . 

کسیو دیدی دور و برت این شکلو داشته باشه؟چقدر طول میکشه؟ خیلی میترسم کسی بفهمه بجز شوهرم نمیدونست قر ...

منم برا اضطرابم میخورم یعنی چند روزدیگه خوب میشی....چی میخوردی دارو

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
از ترسم هیچی نمیتونم بخورم که یوقت بدنم دوباره قاطی نکنه دیگه خسته شدم دارم کم میارم قرصارو بخاطر ا ...

بااینکه اشتباه بود ولی من قرصامو یهو قطع کردم و الحمدالله هیچی نشد. تلقین خیلی مهمه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
چجوری قطع کردی بدن هرکسی متفاوته 

۵ روز نصف خوردم و بعد قطع کردم

خود دکتر گفت اینجوری

ولی گفت اگه اضطرابت بیشتر شد ی پرانول و پوکساید صبح بخور یدونه شب

منتظرم ببینم واقعا خیلی داغون تر میشم یا بهتر میشم

بااینکه اشتباه بود ولی من قرصامو یهو قطع کردم و الحمدالله هیچی نشد. تلقین خیلی مهمه

خداروشکر به مشکل نخوردی،خیلی خطرناکه،منم بخاطر پنیک این مدت خیلی رو خودم و بدنم حسای شدم به کوچیکترین چیزی توجه میکنم سر همون بدتر میشم باید حواسمو پرت کنم

خیلی چیزا خوردم تا برسه ب این لگزاتال میخوردم این ماه اخرو

من اسنترا میخورم .......اضطراب خیلی بده من تا ام آر ای رفتم بدنم بی حس میشد از اصطراب

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته