2777
2789
۵ روز نصف خوردم و بعد قطع کردم خود دکتر گفت اینجوری ولی گفت اگه اضطرابت بیشتر شد ی پرانول و پوکسای ...

وا اینجوری نیس ک 

یه دکتر بمن میگف یهو بذار کنار هیچی نمیشه😐

باید اول هر یک روز درمیون میکردی بعد 2 روز بعد 3 بعد نیم  بعد یک روز درمیون همونجور جلو بری

اون چه مدلیه ک دکتر گفته

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من اسنترا میخورم .......اضطراب خیلی بده من تا ام آر ای رفتم بدنم بی حس میشد از اصطراب

اره دقیقا تو همون وضعم

بسته به دوز دارو وضعم بهتر و بدتر میشد الان دیگه کلا رد دادم

دیگه ام توانایی خوردن دارو و وابستگی دوباره رو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اینجوری نیس ک  یه دکتر بمن میگف یهو بذار کنار هیچی نمیشه😐 باید اول هر یک روز درمیون میکرد ...

شروع کردنی اونجوری شروع کردم یه هفته یک چهارم یک هفته نصف بعد اون کامل

ولی چون لگزاتال عوارضش زیاد بود بی قراری و اینا داشت قطع کرد برام

من وقتی قطع کردم  تیک های عصبیم بیشتر شد البته من مشکلات زیادی داشتم بخاطر اونا بود باعث شد بد تر بشم 

دارو های گیاهی رو ک میخوردم بهتر بودم خیلی بهتر از قرص بود ولی با قرصا نمیشه خورد  وقتی ک قرصا قط کردم چن هفته بعد دارو گیاهی خوردم 

ولی بعد قطع در حدی نبود ک بگم  میمیرم و...

⁶🖤³🖤  ¹⁴⁰²                                                       
خداروشکر به مشکل نخوردی،خیلی خطرناکه،منم بخاطر پنیک این مدت خیلی رو خودم و بدنم حسای شدم به کوچیکتری ...

حواستو پرت کن عزیزم، اصلا چیز مهمی نیست و هر روز که میگذره بهتر میشه حالت

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اره دقیقا تو همون وضعم بسته به دوز دارو وضعم بهتر و بدتر میشد الان دیگه کلا رد دادم دیگه ام توانای ...

من یادمه قطع کردم تا سه روز اصطراب داشتم دکتر برام توصیح داد که گذرا هستش بعدش دیگه هیچ علائمی نداشتم 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
من وقتی قطع کردم  تیک های عصبیم بیشتر شد البته من مشکلات زیادی داشتم بخاطر اونا بود باعث شد بد ...

نه من واقعا حالم بده و میگم کاش بمیرم!ولی خب منم موقع دارو خوردن نمیتونستم دمنوش اینا بخورم تداخل داشت الانم میترسم ولی اگه اروم کنه میخورم

شروع کردنی اونجوری شروع کردم یه هفته یک چهارم یک هفته نصف بعد اون کامل ولی چون لگزاتال عوارضش زیاد ...

اول آره اونجوری ولی قطع کردنش اونجوری ک گذاشتی کنار نیس الان حالتم بخاطر همین بده

نه من واقعا حالم بده و میگم کاش بمیرم!ولی خب منم موقع دارو خوردن نمیتونستم دمنوش اینا بخورم تداخل دا ...

ولی بگو ک چن وقته دارو نمیخوری بعدش اون دارو هارو بخور ک مشکلی پیش نیاد

⁶🖤³🖤  ¹⁴⁰²                                                       
من یادمه قطع کردم تا سه روز اصطراب داشتم دکتر برام توصیح داد که گذرا هستش بعدش دیگه هیچ علائمی نداشت ...

دکترم گفته اگه اضطرابم بیشتر شد ارامبخش منظم بخورم ولی دیگه نمیخوام دارو بخورم تحمل عوارض بیشتر و وابستگی رو دوباره ندارم،همین درد خماریو بکشم بهتره😄

تو فک کن دکتر بمن میگف یهو بذار کنار هیچی نمیشه فک کردی همه دکترا با وجدانن!  من جات باشم میخو ...

۴ روزه نخوردم الان بخوام دوباره بخورم مشکل ساز میشه

اخه دکتر بدی نیست واقعا حواسش به همه چی بود ولی من بد عادت شدم نسبت به دارو هر چند فکر میکردم جز ضرر هیچی ندارن ولی مثل اینکه وابسته شده بدنم

۴ روزه نخوردم الان بخوام دوباره بخورم مشکل ساز میشه اخه دکتر بدی نیست واقعا حواسش به همه چی بود ولی ...

من بخاطر سردردم دارو میخورم چند بار هم قطع کردم دیگه دستم اومده باز خوددانی میتونی با یه دکتر دیگه مشورت کنی اینکه یک روز درمیون بخوری بعد بذاری کنار اشتباهه 

امیدوارم بهتر بشی