2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم قطع نکردم دکترم اروم اروم قطع کرد الان واقعا حالم بده بدنم بی حسه سرگیجه دارم ۱سال بود قرص میخو ...

طبیعیه عوارض قرصه انشاءالله به مرور بدنت

به نبود قرص عادت می‌کنه

گل گاو زبان دم کن بخور 

خودم قطع نکردم دکترم اروم اروم قطع کرد الان واقعا حالم بده بدنم بی حسه سرگیجه دارم ۱سال بود قرص میخو ...

اضطراب داری ؟؟

منم دارم...‌ خودت خودتو نجات بده

اگه دکترت تشخیص داده حالت اوکیه و باید داروت قطع بشه مطمئن باش مشکلی نداری...‌این حالتم فقط  تو ذهن خودته ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
طبیعیه عوارض قرصه انشاءالله به مرور بدنت به نبود قرص عادت می‌کنه گل گاو زبان دم کن بخور 

از ترسم هیچی نمیتونم بخورم که یوقت بدنم دوباره قاطی نکنه

دیگه خسته شدم دارم کم میارم قرصارو بخاطر اضطراب میخوردم اونموقع یجور عوارض میداد الان ک قطع شده هم یجور نمیدونم بخدا چکار کنم

عزیزم مشکل تو چیه

هی اشتباه میکنم ابروی خودمو میبرم داشتم با مامانم تلفتنی بحث میکردم حواسم نبود سرکارم مغازه کناری میشنوه دلم میخواد اب شم از خجالت بلندم حرف میزدم  اخه چرا انقدر احمقم کاشکی بمیرم تموم بشه😭

[QUOTE=319241793]اضطراب داری ؟؟ منم دارم...‌ خودت خودتو نجات بده اگه دکترت تشخیص داده حالت اوکیه و باید داروت قطع ب ...[/

اره بخاظر اضطرابم دارو میخوردم ولی خب اونقدرام ذهنی نیس یهو حرکت کردنی یا جا به جا شدنی بدنم بی حس میشه سرگیجه میگیرم گوشام سنگین میشه