2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صبر داشته باشید به مرور سم قرصها از بدنت بیرون میره 

کسیو دیدی دور و برت این شکلو داشته باشه؟چقدر طول میکشه؟

خیلی میترسم کسی بفهمه بجز شوهرم نمیدونست قرص مصرف میکنم

[QUOTE=319241793]اضطراب داری ؟؟ منم دارم...‌ خودت خودتو نجات بده اگه دکترت تشخیص داده حالت اوکیه و ب ...

منم بی حس میشه بدنم...‌معدمم بهم میریزه نمیتونم چیزی بخورم و هی فشارم میفته

من الان شرایطم خاصه نمیتونم کاری کنم چون عزادارم

ولی قبلا سریال میدیدم پیاده روی میرفتم موزیک گوش میکردم‌حالمو بهتر میکرد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
اورژانس گفتم گفت از پشت تلفن چیزی نمیتونم بگم

نمیدونم والا ان شاءالله بزودی بهتر میشی اگه حالت خیلی بده یسر یه اورژانس یه بیمارستانی کلینیکی برو داروهاتم ببر تو باید از دکترت  یه شماره تماسی چیزی میگرفتی برای روزای اضطراری 

منم بی حس میشه بدنم...‌معدمم بهم میریزه نمیتونم چیزی بخورم و هی فشارم میفته من الان شرایطم خاصه نمی ...

اگر اضطابت زیاد نشده کنترل کن

من بقدری اضرابم زیاده که موقع راه رفتنم تعادل ندارم تو پیاده روی همش میخواستم بخورم زمین یهو بدنم خالی میشد

کسیو دیدی دور و برت این شکلو داشته باشه؟چقدر طول میکشه؟ خیلی میترسم کسی بفهمه بجز شوهرم نمیدونست قر ...

آره دیدم

بستگی به نوع دارو داره

وقتی کسی قرص آرامبخش میخوره

مغز دیگه ماده آرام بخش تولید نمی‌کنه

و به مرور بدن به قرص وابسته میشه

چون دیگه مغز دستور تولید آرام بخش نمیده

وقتی شما قرص مصرف نمی‌کنید بدن احساس نیاز می‌کنه

حالا شما باید صبر داشته باشید تا این نیاز

بدن با به روز رسانی مغز دوباره بر طرف بشه

یه کم طول می‌کشه دوباره مغز به حالت اولیه خود

برگرده 

آره دیدم بستگی به نوع دارو داره وقتی کسی قرص آرامبخش میخوره مغز دیگه ماده آرام بخش تولید نمی‌کنه ...

من خودم بابام دارو میخوره خونواده بابامم هر کدوم مشکل اعصاب دارن ارثیه کلا😭

بعد مشکلش طوریه بدون قرص نمیتونه تا اخر عمر باید بخوره برا همون میترسم نتونم بدون قرص زندگی کنم