با یه خانم ۳۵ساله که مامان دوست دخترم یود آقا این در عرض این ۱۵ روز همه چی میخواست برو بچم رو از مدرسه بیار نمیتونم آمدنی فلان چیز و بخر یا فلان چیز و قرض بده ....من خودم متنفرم از کسی درخواست کنم غرورم نمیزاره و از آدمای سو استفاده گرم بدم میاد خلاصه یهوووویی بی مقدمه بهش گفتم دیگ نمیخوام پیام بدم همش میگه چرااا منم میگم مشکل شخصی نمیدونم باید چی میگفتم .....
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨