2777
2789
عنوان

توروخدا یکی به دادم برسه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 21 پست
من خودمم شهر غریبم خیلی با خانوادم دورم، برای رفتنم مسکل طولاتی بودن راه دارم نمیتونم زود به زود ببی ...

منم پسرم همش دل تنگ مادرمه خدایا چرا من عادت نمیکنم پس دارم خفه میشم

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
من اگه جای تو باشم در هفته دو سه بار میرم ،به خدا چشمام کور شد از دیروز تا الان اینقد گریه کردم دلم ...

دقیقا یه روز درمیون میرم.گاهی هرروز حتی شده کوتاه

خدا عمر طولانی به همه پدرومادرها بده اما آدم نمیدونه تا کی باوجودشون خوشبخته که

تاپیکتو خوندم بغضم گرفت.خیلی سخته.کاش امکان داشته باشه برید شهر خودتون برای زندگی

هم خودت گناه داری هم مامانت

خدا به هر دوتون انشاالله طاقت بده.هیچی بلد نیستم بگم دلتو آروم کنم چون حال بدتو با ابن که تجربه نکردم اما کاملااا حس میکنم و درک کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا یه روز درمیون میرم.گاهی هرروز حتی شده کوتاه خدا عمر طولانی به همه پدرومادرها بده اما آدم نمید ...

مرسی عزیزدلم،ممنون بابت کامنت دلگرم کنندت💖،شوهرم هرچی التماسش میکنم انتقالی نمیگیره متاسفانه 

ای وای عزییییزم❤ از مامان بزرگش دور شده سختشه😭

آره دقیقا 😔امید وارم یه روز دوباره برگردیم شهر خودمون همش دوساله غربتم ولی انگار یه عمره دورم

مرسی عزیزدلم،ممنون بابت کامنت دلگرم کنندت💖،شوهرم هرچی التماسش میکنم انتقالی نمیگیره متاسفانه 

قربونت عزیزم❤ کاش خدا به دل شوهرت بندازه انتقالی بگیره.زیاد جلوش گریه وزاری نکن مردا خیلی حال مارو درک نمیکنن حتی اینجوری شاید کلافه هم بشن.اما هروقت میبینی حالش خوبه بامهربونی ازش بخواه

امیدوارم به زودی تاپیک بزنی داری برمیگردی شهر خودتون😍😍😍

قربونت عزیزم❤ کاش خدا به دل شوهرت بندازه انتقالی بگیره.زیاد جلوش گریه وزاری نکن مردا خیلی حال مارو د ...

آره راس میگی من امروز همش گریه کردم چشمان دیگه میسوزه ولی حرف خودشه،قربون دل مهربونت با این دعای قشنگ الهی آمین😍بزرگ ترین آرزومه برگردیم