2777
2789
عنوان

توروخدا یکی به دادم برسه😔

353 بازدید | 21 پست

اوندفعه رفتم شهرستان سه هفته خونه پدرم موندم حالا از امروز صبح که برگشتم از شدت دلتنگی دارم میمیرم حتی اشتهامو از دست دادم هیچ وقت اینقدر زیاد حالم بد نبوده دلم واسه مامانم اینا یه ذره شده چیکار کنم؟الان یه چرتی زدم بیدار شدم خونه خودمو نشناختیم چند ثانیه فقط در و دیوارو نگا کردم تا یادم بیاد کجام دارم دیددنه میشم😔

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته عزیزم میدونم

اما عادت میکنی

کتاب بخون

فیلم ببین

کلا کار مورد علاقت انجام بده

بعداز مدتی چنان عادت کنی ک بری خونه بابات دلت واسه خونه خودت تنگ بشه

ب دختر هایی فکرکن ک تو شهر غریب درس میخونن یا کار میکنن

شما حداقل همسرت داری

انشالله شاد باشی همیشه

سخته عزیزم میدونم اما عادت میکنی کتاب بخون فیلم ببین کلا کار مورد علاقت انجام بده بعداز مدتی چن ...

مرسی عزیز دلم هرچی خودمو دلداری میدم فایده نداره آبجیم گفت مامانم هم داره یواشکی گریه میکنه

من اگه سالی یه بار باشه حتما میمیرم درسالی سه بار میرم🤕 

وای چقدر سخت😭 از ازدواج راه دور واقعا متنفرم.خیلی خیلی سخته

خونه من و مادرم تقریبا چهل دقیقه فاصله داره سختمه الان اینو خوندم خیلی دلم برات گرفت😭

۷ساله هنوز برام عادی نشده پیرشدم

چرا بیشتر نمیری،ولی تو کار خوبی میکنی من هربار که میرم وقتی بر گردم میمیرمو زنده میشم،کاش هیچ وقت ازداوج نمیکردم 😔

قبل اینطوری نبودم نمیدونم اینبارچه مرضی گرفتم حالم خیلی بده

من خودمم شهر غریبم خیلی با خانوادم دورم، برای رفتنم مسکل طولاتی بودن راه دارم نمیتونم زود به زود ببینمشون، هروقتم برنیگردیم پسرم خیلی دلتنگ مادرم میشه هی بهانه میاره😢 ولی چه میشه کرد خودتو سرکرم کن غصه نخوری

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
وای چقدر سخت😭 از ازدواج راه دور واقعا متنفرم.خیلی خیلی سخته خونه من و مادرم تقریبا چهل دقیقه فاصله ...

من اگه جای تو باشم در هفته دو سه بار میرم ،به خدا چشمام کور شد از دیروز تا الان اینقد گریه کردم دلم برا مامانم تنگ شده😔